Králíček Richie Happy Horse s možností natisknout na plyšáka jméno, nebo text - ideální osobní dárek.

23.10.2020 14:53

Happy Horse Králíček Richie

 

Nedávno se mi narodil vnouček. Tím se chlubím úplně všude. Mám už čtvrtého vnoučka, a takzvané „babičkování“ je skvělá věc. S vnoučaty si užívám spoustu super chvilek, protože nemusím řešit takové ty „provozní věci“ kolem dětí jako školka, škola, kroužky a podobně. Babičky a dědové mají tu výhodu, že s dětmi mohou prožívat všechny chvilky naplno, a musím říct, že je to moc fajn. Ten nejmladší vnouček zatím jen spinká a jí, přesto i chování a mazlení mne naplňuje radostí. Proto mu chci dělat radost i já, třeba nějakým fajn dárkem.

 

Dlouho jsem pokukovala po králíčcích Richie od Happy Horse. Vypadají skvěle, jsou vkusní a hezcí, tvarem jsou vyrobení tak, aby se dětem dobře chovali a nosili.

Nebyla jsem ale úplně rozhodnutá, jestli ho vnoučkovi koupím. Pak jsem ho ale viděla na eshopu Ovocný dudlík, a bylo rozhodnuto. Oni vám tam totiž „obyčejného“ králíčka promění v králíčka osobního. Můžete si na něho nechat napsat jméno, nebo věnování. Dát někomu osobní dárek, to je přesně to, co mám moc ráda, to jsou ty nejlepší dárky.

Králíček Richie od Happy Horse je na eshopu ovocnydudlik.cz k dostání ve třech velikostech (28 cm, 38 cm a 58 cm), a v 10 (!) barvách. Barevné varianty jsou opravdu různé a já jsem hodně dlouho váhala mezi šedým, modrý a béžovým. Vybírání bylo dlouhé, varianty jsem dlouho měnila, nejradši bych vybrala všechy tři, nakonec ale vyhrála tmavě šedá varianta zajíčka ve velikosti střední  - 38 cm.

Barevné varianty jsou všechny krásné – vyberete pro kluka i pro holčičku – tmavě šedá, světle šedá, malinová, krémová, hnědá, světle modrá, sytě modrá, světle růžová, tyrkysová a žlutá. Můžete tedy vybírat podle barev, jaké má vaše dítě rádo.

Materiál králíčka je jemný, plyš – takový ten hebký, co láká k mazlení. Proto bude dětem příjemné s králíčkem Richie usínat. Je vhodný už pro nejmenší děti, do kočárků, nebo postýlek – splňuje všechny potřebné atesty bezpečnosti.

Velikost můžete zvolit sami, já jsem zvolila tu prostřední, protože se mi nejvíc líbí. Králíček je měkký, lehký, a tvar těla má uzpůsobený tak, aby se dětem dobře držel. Nebudu zastírat -  jsem z něj nadšená. Líbil se mi na obrázcích, ale skutečnost ještě předčila mé očekávání.

A teď ještě k nápisu – při nákupu si můžete zvolit, zda chcete na králíčka něco napsat – já jsem zvolila vnoučkovo jméno. Jméno má králík napsané krásným, úhledným písmem na uchu.

Pokud tedy chcete udělat svým dětem, nebo vnoučatům radost originálním a velmi osobním dárkem, zkuste jako já králíčka Richieho od Happy Horse.

Králíčka si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: králíček Richie Happy Horse

 

Na eshopu ovocnydudlik.cz si vyberete spoustu zboží pro děti – oblečení, kočárky, dudlíky, přebalovací tašky a nebo třeba spoustu hraček. Nebudu vám všechno vypisovat, nejlepší je vždycky podívat se na stránky a projít si je. Ovocný dudlík má stránky přehledně vytvořené, takže se skvěle proklikáte k tomu, co právě potřebujete. Mám ráda, když na eshopu najdu všechno, co potřebuji a nemusím hledat a shánět jinde. Prostě při jednom poštovném celý nákup.

Protože se blíží vánoce, vyberu vám sem pár tipů na dárky – pro děti, nebo pro vnoučata – vybere si určitě každý. Mají tu tolik krásných věcí..

Pro maminky nádherná přebalovací taška Elodie. Kvalitní a krásná taška, do které snadno sbalíte všechno, co potřebujete pro miminko.

Tašku si prohlédněte po kliknutí zde: přebalovací taška Elodie

 

Pro holčičky jsou krásné panenky Metoo. Panenky jsou velmi originální, jemné, měkké, a je možno si na ně nechat natisknout text. Na výběr jsou srnečky, ovečky, zajíci, panenky – výběr je velký.

Pokud si chcete prohlédnout všechny Metoo hračky, klikněte zde: hračky Metoo s možností natisknout text

 

Já jsem na ukázku vybrala panenku Angela, protože se mi líbí vzhledem – je jemná, pro holčičky jako dělaná,a má andělské jméno..

Panenku si prohlédněte po kliknutí zde: Metoo panenka Angela

 

Pokud jako já máte rádi dřevěné hračky, určitě se vám bude líbit dráha s autíčky od firmy Jabadabado pro kluky. Prohlédnout si ji můžete zde: dráha se 4 autíčky dřevěná

Protože jsme na eshopu ovocnydudlik.cz, nemůžu samozřejmě zapomenout na ovocný dudlík.

To je taková super vychytávka, ze které jsem opravdu nadšená, a vůbec se nedivím, že je tak populární a oblíbená. Tenhle dudlík pomáhá dětem od 4 až 6 měsíce zvykat si na chuť ovoce a zeleniny. Díky uzavření pevných částí do dudlíku naprosto znemožní vdechnutí pevných částí ovoce a zeleniny, dítě tak naprosto bezpečně samo může ochutnávat a zkoumat chuť ovoce a zeleniny, kterou do dudlíku vložíte.

 Dudlík je uzpůsobený tomu, aby ho dítě samo mohlo držet v ručičkách, a ochutnávat, zkoumat, žužlat – manipuluje si s ním podle libosti.

Tenhle super dudlík si můžete prohlédnout po kliknutí zde: ovocný dudlík

Celý sortiment eshopu si můžete prohlédnout po kliknutí zde: ovocnydudlik.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: