Kožená peněženka s motivem podle zálib a koníčků - dárek, který potěší každého muže.

14.11.2018 12:26

Máte rádi osobní dárky? Já ano. Už jako malá jsem nesnášela univerzální dárky a nechápala, jak z nich obdarovaný může mít radost. Babička mýdla, děda bačkory, tatínek žiletky a pěnu na holení. A za rok znova, a ten další znova. Tradiční dárek, který potěší, ale nepřekvapí. Proto jsem se vždycky snažila dávat všem dárek, který je něčím originální a u kterého je vidět, že jsem přemýšlela, co má obdarovávaný rád. S mužskou částí rodiny je ale někdy trochu problém. Jak vymyslet dárek, co se neopakuje stále dokola a přitom udělat radost?

A pak mě napadla peněženka. Je to věc, kterou máme všichni v ruce takřka denně. Jenomže dámských peněženek je na trhu velké množství, pánských už mnohem méně, a jsou všechny skoro stejné, čekala jsem tedy, že budu mít problém vybrat hezkou a přitom kvalitní a originální.

Ale kdo hledá, najde- i já jsem našla. Našla jsem výrobce, který za mne vyřešil problém dárku pro muže.

Na stránkách kozenezbozi.com jsem našla přesně to, co potřebuji.

Kvalitní a originální peněženku, koženou a dobře šitou. Protože můj partner má slabost pro zbraně, vybrala jsem mu peněženku s motivem pistole na přední straně, na zadní straně jsou náboje.

Barva peněženky je hnědá, rozměry 13 x 10 cm. Peněženka je velmi dobře zpracovaná, prošití je kvalitní. Má prostor na bankovky, zvlášť na drobné na patent, prostor na karty je dostatečně velký – vnitřní část je rozložitelná. Uprostřed peněženky je zip, po jeho rozepnutí získáte další úložný prostor.

Ve stejném vzoru, jako je peněženka, lze koupit ještě pouzdro na doklady nebo mobil, také z kvalitní kůže s motivem zbraně.

Peněženka přišla zabalená v kvalitní pevné krabičce. Doručení bylo bleskurychlé – dodání bylo do druhého dne.

Nemáte rádi zbraně? Pak je na výběr spousta dalších motivů – pro rybáře, pro myslivce, pro pejskaře, nebo s motivem zvěrokruhu, holubi, kočky, koně, auta, vlaky, letadla,včely a králíci, hasiči a spousta dalších motivů, stačí si jen vybrat podle koníčku obdarovaného.

Pokud nechcete peněženku, můžete si vybrat kvalitní kožené pouzdro na doklady, na mobil, spisovku, diář, nebo třeba opasek z kvalitní kůže.

Pokud hledáte tip na dárek pro ženy, na výběr kromě peněženek, diářů a dokladovek jsou i dva druhy kvalitních kabelek.

Pokud tedy máte rádi originální dárky, kterými opravdu potěšíte a ukážete obdarovanému, že jste přemýšleli nad tím, co má rád, podívejte se na stránky kozenezbozi.com – najdete tu opravdu velký výběr zboží z kvalitní kůže s nepřeberným množstvím motivů ze všech možných zájmových oborů. Já si určitě napíšu Ježíškovi o nějakou pěknou peněženku s kočkou, děda by potřeboval pásek, babička dokladovku – a takhle v klidu doma vyberu pěkné dárky pro celou rodinu. Osobní a originální, jak to mám ráda.

Peněženku koupíte po kliknutí zde: pánská kožená peněženka

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: kozenezbozi.com

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: