Kosmetika LR Sprej Aloe vera Emergency

22.05.2020 13:54

 

Na kosmetiku moc často recenze nepíši. Ráda zkouším šampony, kondicionéry, parfémy, ale ple´tové kosmetice se tak trochu vyhýbám. Mám totiž velmi, ale opravdu velmi citlivou pleť. Takže nechci riskovat podráždění. S novinkami a novými produkty jsem proto velmi opatrná. Úplnou náhodou jsem na facebooku zabrousila na stránku s LR kosmetikou. Viděla jsem totiž odkaz na vitamíny LR, a na facebookové stránce LR_VG jsem objevila spoustu zajímavých kosmetických produktů. A protože jsou přírodní, polné hojivých bylinek, rozhodla jsem se, že udělám výjimku a kosmetiku vyzkouším.

Spojila jsem se s paní Veronikou Gregorovou přes zprávu a domluvily jsme se velmi rychle. Vyzkouším Emergency sprej s Aloe Vera, krém s propolisem a gelový hydratační krém.

Vzorky jsem měla doma za pár dní a zkouším. 

Jsem velmi mile překvapena. Oba krémy zkouším jen velmi opatrně, na místech, která nejsou podrážděná. 

Jsem moc spokojená, neobjevila se žádná alergická reakce, žádné svědění, pálení, zčervenání a pnutí. Pleť je v klidu, a cítím se příjemně, protože oba krémy velmi jemně a hezky voní. Oba vzorečky jsem spotřebovala za pár dní, pleť je jemnější a nemám ji tak vysušenou a podrážděnou. Víc mi asi vyhovuje hydratační gelový krém.

Nejvíc mne ale zaujal sprej první pomoci s Aloe Vera.

Blíží se léto, a s ním štípance od hmyzu, spálení pokožky od slunce (a s mou šikovností i od grilu), podráždění pokožky po častém koupání se v přírodních koupalištích a další.

Sprej je kombinace Aloe Vera s 12 bylinnými esencemi ( propolis, měsíček lékařský, řebříček, heřmánek, smetanka lékařská, mučenka, červené santalové dřevo, šalvěj, kořen zázvoru, brutnák lékařský, tymián, tymiánu, a eukalyptu).

Samé léčivé bylinky. Sprej je fajn na všechna podráždění pokožky.

Já jsem ho používala po holení, a je to fajn. Obvykle mne druhý den po holení strašně svědí nohy. Stříkla jsem sprej a po chvíli se mi opravdu ulevilo. Žádné svědění a pnutí. 

Sprej je možno pioužít na mastící se pokožku hlavy, na unavenou pleť, na štípnutí hmyzem - použití je široké. Díky hojivé síle Aloe Vera je opravdu účinný. Jsem s ním spokojená a mohu vám ho doporučit. I když zatím jsem zkusila jen na podrážděnou pokožku holením a na mastnou pokožku hlavy, jsem spokojena.

Výrobků kosmetiky LR je velká spousta.

Pro více informací se podívejte na stránku LR poradkyně paní Gregorové.

Pro informace na facebooku klikněte zde LR_VG

pro informace na instagramu klikněte zde: LR_VG

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: