Koláč Hrk - snadný na přípravu a vynikající chuť

05.05.2017 11:11
Na těsto :
 
1,5 hrnku polohrubé mouky
 
1 hrnek cukru
 
0,5 hrnku mléka
 
0,5 hrnku oleje
 
2 vejce
 
1 prášek do pečiva
 
trochu kakaa
 
 
 
Na krém:
 
1 šlehačka modrá v kelímku (smetana ke šlehání 30%)
 
1 ztužovač do šlehačky
 
2 plechovky kompotovaných mandarinek i se šťávou (nebo jahodový kompot)
 
1 vanilkový puding bez vaření (dr.Otker)
Všechny suroviny na těsto si smícháme a dáme na plech upéct a pak necháme vychladit. 
Mezitím si uděláme krém tak, že si dáme všechny suroviny do uzaviratelné misky a několikrát protřepeme. Jestli chceme mít tužší krém, dáme do něj šťávu jen z jedné plechovky mandarinek.
zdroj receptu i fota https://www.toprecepty.cz/recept/8552-buchta-hrk/?utm_source=fbad&utm_medium=dorty&utm_campaign=account5
 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: