Klidný spánek našich nejmenších spolehlivě ohlídá elektronická chůva TrueLife NannyCam H32.

04.01.2018 12:31

Už několikrát jsem se tady na stránkách chlubila, že budu brzy zase babičkou. A protože moc ráda nakupuji maminkovské věci, velmi se v této roli vyžívám. Miminko ale nepotřebuje jen oblečení a hračky, ale je třeba myslet i na jeho bezpečnost a taky tak trochu pohodlí miminka i maminky. A proto jsem se zaměřila na výběr nějaké dobré chůvičky, abychom měli miminko stále na očích, i když nejsme přímo u něj v pokoji.

Dostala jsem možnost otestovat dětskou elektronickou chůvu TrueLife NannyCam H32.

Je malá, takže je super na přenášení a přitom má dostatečně velký displej, takže bude krásně vidět, co miminko zrovna dělá, i když nejsme ve stejné místnosti.

Musím přiznat, že jsem byla od začátku trochu zvědavá – když byly moje děti malé, chůvičky prostě nebyly. A jsem nadšená. Tahle elektronická věcička umí opravdu spoustu věcí a má funkce, které jsou velmi praktické pro každou maminku s miminkem.

Hned v začátku jsem byla velmi ráda, že není složitá na ovládání. Přiznávám, že jakmile má nějaký výrobek dlouhý návod k použití, začnu se v něm ztrácet a ovládání mi moc nejde. Tahle chůvička má ovládání snadné a ve velmi krátké době se s ní skamarádíte a ovládáte ji velmi lehce- intuitivně.

Překvapil mne i obraz a zvuk. Čekala jsem praskání nebo chrčení, protože na sídlišti plném železobetonu se signál nešíří příliš dobře- zvuk byl ale krásně čistý při příjmu i když jsme mluvila na miminko já. Audio vysílání je tedy obousměrné a na chůvičce je i 8 melodií, kterými lze miminko uspávat, a hlasitost lze lehce regulovat. A tak není problém na miminko kdykoliv promluvit a trošku ho zklidnit – někdy není třeba k postýlce při uspávání běžet, miminko jen potřebuje slyšet váš uklidňující hlas a usne v klidu s pocitem bezpečí.

Obrazovka má 3,2 palce a obraz je velmi kvalitní a ostrý.

Dosah chůvičky je dostatečně velký – v zástavbě asi 100 metrů (můžete si tedy klidně jít vypít kávu na zahradu, když mrňousek spí), ve volném prostoru až 300 metrů. A slyšet je opravdu velmi dobře i ze vzdálenosti skoro 300 metrů – zkoušeli jsme v lese na procházce a slyšela jsem skvěle.

A protože v chůvičce jsou infračervené diody, lze ji používat i v noci – máte dokonalý přehled, co miminko dělá i ve tmě. Na provoz v noci je super systém VOX – kamera se vypne po chvíli ticha a aktivuje ji jakýkoliv zvuk, který dítě začne vydávat. Máte tedy velmi úsporný režim, při kterém vydrží baterie až 24 hodin bez dobití. Tahle funkce se mi opravdu líbí moc, protože vždycky, když jsem děti dávala spát do vedlejšího dětského pokoje, bála jsem se usnout – co kdyby mne potřebovaly a já je neslyšela. S touhle super kamerou je skvěle uslyšíte, ale i uvidíte.

Protože dobíjení je důležité- je bezva, že pokud si berete chůvičku na cesty, lze ji dobít přes USB kabel  jakoukoliv powerbankou – není tedy problém mít chůvičku sebou na procházce, v parku, na zahradě, prostě kdekoliv ve venkovním prostoru mimo dosah zásuvky.

Chůvička má zabudovaný i teploměr, kterým snímá teplotu vzduchu v místnosti – tahle funkce je taky důležitá- přece jen miminka nemají termoregulaci a je potřeba teplotu v místnosti hlídat.

Milým bonusem je i možnost nastavit až 5 časů – můžete si tedy přednastavit dobu, kdy chcete vstávat, a miminko zkontrolovat, nakrmit, přebalit, dát léky a podobně.

Chůvička je opravdu kvalitní a obraz ani zvuk neruší ani spotřebiče v její blízkosti.

Pokud tedy uvažujete o koupi chůvičky, určitě doporučuji k vyzkoušení TrueLife NannyCam H32. Já jsem s ní velmi spokojená. Má všechny funkce, které pro sledování klidného spaní miminka vyžaduji a potřebuji. Obraz i zvuk jsou velmi kvalitní, ovládá se velmi příjemně, má velký dosah a dlouhou výdrž baterie, dobíjet ji lze i venku z powerbanky.

Můžete si tedy užívat klidné chvilky bez starostí v době, kdy vaše děťátko spí – ať už vaříte, nebo si jdete vypít kávu na balkon a užít si chvilku klidu. Jsem moc ráda, že výrobci kamer myslí i na to, abychom si mohly odpočinout a mít miminko přitom na očích i na doslech. Kamera TrueLife NannyCam H32 je opravdu bezva a já jako babička už vím, kdo bude mého vnoučka hlídat když spinká.

Pokud chcete elektronickou chůvičku koupit, klikněte zde: TrueLife NannyCam H32

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: