Ke Dni dětí, nebo za vysvědčení - skvělý tip na dárek je mazlící slon (nejen) do postýlek

14.05.2018 12:41

Červen je měsíc, který patří dětem. Začíná Dnem dětí (1.6.), a končí vysvědčením, které pro děti znamená ohodnocení jejich celého školního roku, a hlavně začátek vytoužených prázdnin.

Pokud chcete udělat dětem radost třeba ke Dni dětí, nebo dát dárek k narozeninám, svátku, za vysvědčení nebo jen tak – pro potěšení, mám pro vás super tip.

V obchodní internetové galerii Lunzo.cz mají úžasného slona. Plyšového, měkkého, hebkého – prostě úžasného slona.

Sloni jsou velmi oblíbená zvířata u dětí i dospělých, jsou to zvířata chytrá, moudrá a traduje se o nich, že nosí štěstí. A tenhle slon přinese vašim dětem nejen štěstí, ale i spoustu radosti. Pokud teď váhavě vrtíte hlavou, že plyšáků mají děti doma dost, tak vás uklidním – tenhle plyšák není klasický, ale děti na něm klidně mohou spát i jako na polštářku. Je to takový slon na mazlení do postýlky.

Slon je vyrobený z pravé bavlny. Velký 60 cm. Je na omak velmi příjemný, krásně jemný – sametový – nemá dlouhé chlupy, je tedy vhodný i pro malinké děti (nemusíte se obávat žádných chlupů v pusinkách ani ručičkách).

Pokud tedy hledáte tip na dárek pro děti, tenhle slon potěší malinké děti, i děti starší, je vhodný pro kluky i holčičky, koupit ho lze v pěti barvách – šedé, žluté, modré, fialové a růžové a je- prostě nádherný. S tímhle slonem budou mít vaše děti v postýlkách jen samé šťastné a krásné sny. Slon je ochrání svojí pověstnou sloní silou.

 V obchodní galerii Lunzo slona nyní koupíte za velmi výhodnou výprodejovou cenu. A protože Lunzo.cz není klasický eshop,ale obchodní galerie, počítejte s různou dobou dodání u zboží. Doba dodání je vždy u zboží uvedena a je vám ještě potvrzena emailem nebo sms zprávou. Vždycky ale zboží přišlo v uvedeném termínu, nikdy se mi nestalo, že by se zboží zpozdilo. Nákupní galerie pořádá i soutěže a tak můžete mít štěstí, vyhrát třeba 20 % slevu na další nákup, nebo třeba celý nákup zdarma. Poštovné je na Lunzo.cz zdarma.

Pokud chcete koupit dětem krásného bavlněného slona, klikněte zde: Slon z pravé bavlny 60 cm

Pokud si chcete prohlédnou celý sortiment obchodní galerie, klikněte zde: Lunzo.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: