Každé ženě udělá radost šperk ElePele - autorské šperky s duší, které zdobí a sluší

27.11.2019 12:47

Ráda vybírám svým blízkým osobní dárky. A proto když se blíží vánoce, často přemýšlím, jak udělat dárkem co největší radost. Každý dárek by měl být osobní a měl by dělat radost. Někdy je trochu těžké vybrat takový dárek. Mám čtyři dospělé dcery a každá je úplně jiná. Každá má jiný vkus, jiné záliby, jinou povahu, takže se při vybírání dárků někdy pořádně zapotím. Jedno mají ale společné – jako každá žena i ony milují šperky. Když si tedy nejsem jistá, jaký dárek vybrat, koupím šperk. Ani to ale není vždycky snadné. Tak nějak mám občas pocit, že ve všech eshopech jsou šperky dost podobné. A pokud chci, aby dárek – šperk - byl osobní, chci, aby také byl originální. Proto se ráda vracím na stránky elepele.cz. Tady si vyberu vždycky. Každý šperk by měl tak trochu vyjadřovat osobnost každé ženy, měl by ji zdobit a krášlit. Každý šperk by měl být něčím originální a mluvit sám za sebe. A takové šperky na stránkách ElePele.cz jsou.

Kdo je Ele Pele? Zakladatelkou značky je paní Jana Machačná, designérka z Jablonce nad Nisou – kraje, kde šperkařství má dlouholetou tradici. Autorskou tvorbou náramků z minerálních kamenů a spoustou dalších šperků paní Machačná, a nyní už i celý tým jejích báječných a kreativních spolupracovnic, obohacují české šperkařství o úžasné šperky. Zároveň pořádají i workshopy, kde se můžete naučit vyrobit si vlastní šperk, nebo si koupit autorský ElePele. Já nejsem zručná, i když bych ráda, proto šperky netvořím, ale kupuji.

Tentokrát jsem pro dcery vybrala nádherný stříbrný náhrdelník Silver Tree

Šperk mne oslovil a okouzlil na první pohled. Strom je symbol života a rodiny. Náhrdelník je stříbrný ( AG 925/1000 – rhodiované stříbro) – to mají moje dcery rády. Je zdobený jemnými zirkony v modré, černé, růžové a zelené barvě. Zdobení barevnými zirkony je okouzlující, jemné, originální a vkusné – celý šperk krásně oživí. V kombinaci s jemným stříbrným řetízkem vypadá ve skutečnosti ještě lépe, než na obrázku.

Pokud tedy chcete pro své blízké koupit šperk s duší, šperk, který je jedinečný a originální, vsaďte na autorskou tvorbu ElePele. Šperk je dárek, který udělá radost vždycky každé ženě. Zdobíme a líbíme se rády. Proto žádná žena nemá nikdy šperků dost. Žádná z nás ale nemá moc ráda, když má šperk stejný jako jiná žena v našem okolí. Chceme být krásné a přitom originální, chceme mít šperk, který vyjadřuje naši osobnost a podtrhuje naši krásu, a přitom není obyčejný a konfekční. Šperky ElePele jsou opravdu jedinečné, jsou tvořené českými ženami pro české ženy (ale už i muže a děti). Každý šperk je navržený a vyrobený s rozvahou, a láskou ke šperkařství, jsou elegantní, jedinečné a mají „šmrnc“. Za velmi přijatelnou cenu zde nakoupíte šperky pro každého člena rodiny podle jeho vkusu a osobnosti. Nevěříte? Pak se podívejte na úžasný výběr na stránkách eshopu Elepele a uvidíte, že mi dáte zapravdu. Já jsem na stránkách Elepele častým hostem – ať už se jen „kochám“ rozrůstajícím se sortimentem originálních výrobků (náramků, řetízků, ale už i hodinek, kabelek, peněženek a dalších), nebo kupuji dárek pro své blízké. Většinou to skončí tak, že kromě dárku vyberu šperk i pro sebe, pro svou radost. Většinou tam vždycky najdu nějaký kousek, který mi okamžitě padne do oka, a tak dlouho se k němu vracím, až si ho pořídím. Jestli jsem ve vás vzbudila zvědavost, a chcete si šperky ElePele prohlédnout, jsem moc ráda. Říká se, že dobré zboží se chválí samo, ale když ho pochválí i někdo jiný, je to mnohem lepší. A já chválím, chválím a chválím.

Pokud si i vy chcete pořídit autorský šperk Elepele, nebo si jen prohlédnout sortiment, klikněte zde: eshop Elepele

Pokud Vás jako mne okouzlil nádherný náhrdelník, najdete ho po kliknutí zde: Náhrdelník Silver Tree 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: