Kartáč BaByliss pro maximální pohodlí při žehlení vlasů, vlasy nejen vyžehlí, ale dodá jim i lesk

17.07.2017 11:51

Jako malá jsem chtěla mít vlasy jako víla Amálka..nebo alespoň maková panenka, když nejsem blondýna.  Jenže když jsem se podívala do zrcadla, vypadala jsem spíš tak trochu jako skřítek Racochejl. Mám vlasy jemné, takže lehce zplihnou. Ale když zaprší, začnou někdy zvláštně chundelatět, takže někdy vypadám jako pudlík po koupeli. A tak s vlasy tak trochu bojuji. Používám fény, kulmy, difuzéry na bohatost vlasů, a žehličky na vlasy. A taky spoustu kosmetických přípravků – na speciální šampony, kondicionéry na objem, a přípravky na ochranu vlasů při žehlení. Přesto se mi ani po poměrně dlouhé době na žehličku na vlasy nezvykla. Proto jsem měla velkou radost, když jsem dostala možnost otestovat termo kartáč BaByliss HSB100E.

Je to kartáč vyrovnávací, který ocení hlavně majitelky přirozeně zvlněných vlasů. Místo žehličky použijí termokartáč. Kartáč má obdélníkový tvar, je vhodný pro všechny typy vlasů díky speciálnímu keramickému povrchu.

Vyrovnávací termo kartáč má na ploše 60 cm2 rozmístěno 126 speciálních vyhřívacích štětin. Má i funkci ionizační, takže je vhodné i na zkrepovatělé vlasy. Teplota hřebenu lze nastavit podle typu vlasů – regulovat ji lze na LED display - 180 °C, 190 °C nebo 200 °C. Podle zvolené teploty se vám na rukojeti kartáče rozbliká kontrolka žlutá, oranžová nebo červená. Nedoporučuji vám zkoušet teplotu rukou, já jsem to udělala a fakt to docela pálí. 

Protože jsem žena, mám občas tendenci nečíst návody, a zkoušet rovnou jak spotřebič funguje. U kartáče žádný zdlouhavý návod není, takže jsem ho v pohodě zvládla i já. Používání je snadné, jen je lépe dbát doporučení a před prvním použitím zvolit nejnižší stupeň teploty a tak zjistit, jak vlasy budou reagovat, a která teplota je pro vás dostačující. Také je v návodu upozornění, že někdy se z vlasů trošku kouří – není třeba se ale obávat, protože některé bezoplachové kondicionéry, mastnota, nebo laky na vlasy zůstávají v malém množství na vlasu i po umytí, při žehlení se tedy lehce opalují. Ale kdo používal někdy žehličku na vlasy, nebo kulmu, už to zná. Já jsem se naučila používat speciální sprej , který na vlasy před žehlením nastříkám, a vlas je lépe chráněn.

A tak místo zdlouhavého žehlení (kdy se mi občas povede vlasy skřípnout a moc hezky to nevypadá) stačí si vlasy jen hezky pročesávat. A věřte, opravdu to funguje. Byla jsem zvědavá, tak trochu i skeptická – jak může bez žehlících ploch, které se zmáčknou, kartáč fungovat? No, je vidět, že když se chytré hlavy do něčeho pustí, dokáží vymyslet chytrého a účinného pomocníka na zkrášlení. A nejen na žehlení – po použití kartáče jsou vlasy i lesklejší a příjemnější na dotyk. Tenhle kartáč se firmě BaByliss opravdu moc povedl. Pokud si vlasy žehlíte, určitě tenhle kartáč vyzkoušejte. Doporučuji ho všem. 

Kartáč si můžete vyzkoušet na „vlastní kůži“ v HAIR STUDIU 5th AVENUE na Praze 1, provozované ambasadorskou značky BaByliss, paní Dagmar Míznerovou. Stačí si zavolat a profesionální kadeřníci Vám představí vyrovnávací termo kartáč hned na místě a popř. vykouzlí perfektní účes.
Lze zakoupit na mall.cz nebo alza.cz, popř. můžete vybrat z prodejů zde: Kartáč BaByliss prodejci

Vyrovnávací kartáč BaByliss HSB100E je v prodeji za doporučenou cenu je 1490Kč.

video ukázku,l jak používat kartáč BaByliss najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=_t_-gwv5khM&feature=youtu.be

Bild 1 _0236

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: