Japonský koláč jen ze 3 surovin
1. 3 vajíčka
2. 120 g bílé čokolády
3. 120 g tvarohu
Oddělíme si bílky od žloutků a předehřejeme troubu na 170 stupňů. Čokoládu si rozpustíme a počkáme, až vychladne. Poté ji přidáme do tvarohu, který by neměl být ledový. Dále přidáme žloutky a vše důkladně zamícháme. Dále si vyšleháme bílky na sníh a opět vše promícháme.
Připravíme si pekáč a skleněnou misku na pečení s průměrem 15 cm. Potřebovat budeme i pečící papír. Jedna část bude kopírovat dno nádoby a další zase zakryje stěny. Celou směs vlijeme do nádoby a položíme na pekáč, který podlijeme vodou. Koláč se peče 15 minut na 170 stupňů a potom se nechá dojít dalších 15 minut ve vypnuté troubě.
Nezapomeňte koláč dochutit moučkovým posypem a nechte si chutnat.
zdroj www.https://bleskove.cz/
—————
Přihlaste se k odběru novinek: