Jak překonat jarní únavu? S GS Vitamínem C se šípky 1000 a GS Laktobacily Forte 21 je to hračka.

20.02.2019 13:23

Dnes bych vám chtěla představit dva produkty, které jsem si velmi oblíbila. Hlavně teď, v době nadcházející takzvané jarní únavy jsou opravdu velmi prospěšné.

Jsou to GS Laktobacily Forte 21 a GS Vitamín C se šípky 1000.

Na GS laktobacily Forte 21 jsem byla obzvláště zvědavá. Většina lékařů říká – zdraví začíná ve střevech. A je to pravda. Ve střevech se totiž vstřebává většina tělu prospěšných látek,živin, vitamínů a minerálů. GS Laktobacily Forte 21 obsahují 9 velmi odolných kmenů laktobacilů a bifidobakterií.Prebiotikum (inulin) z čekanky a selen pro podporu imunity.

Snad každý z nás zažil zažívací problémy (nadýmání, křeče v břiše, průjem, zácpa). A právě těmto problémům zamezí užívání laktobacilů (bakterie mléčného kvašení.). Dnešní doba zažívání příliš nepřeje – často se nestravujeme tak, jak bychom měli, užíváme spoustu léků, jíme jídla s vysokým obsahem cukrů, a ve spoustě potravin jsou konzervační látky, která našim střevům mírně řečeno neprospívají. Já sama trpím na časté bolesti břicha. Stačí sníst něco trochu nevhodného a mé zažívání mi to dává patřičně najevo. GS laktobacily užívám druhý týden, a mám najednou po problému. Už po prvním týdnu jsem pozorovala, že ustupují potíže jako nadýmání, kručení v břiše. Druhý týden a já mám v břiše pohodu, jakou jsem už dávno neměla. Žádné křeče, žádná zácpa – a cítím se mnohem lépe. Stačí 2 tabletky denně a je mi fajn. Ta úleva je opravdu velká. Přípravek je vhodný i pro děti, těhotné a diabetiky. Denní dávka 2 tablet obsahuje 21 miliard životaschopných mikroorganizmů. Pokud užíváte antibiotika, nezapomeňte užívat i GS Laktobacily Forte 21  pro obnovení střevní mikroflóry, kterou antibiotika ničí. Laktobacily jsou ale vhodné užívat i jako prevenci a hlavně pro zlepšení vlastního zažívání. Z účinku Laktobacilů jsem byla nadšená, takže jsem o nich i mluvila se známými a s kamarádkami. Hlavně s kamarádkou, která má malého 5 letého syna, trpícího odmalinka na zácpu. Dojít si na záchod je často pro něj utrpení, snaží se často bez výsledku, pláče a bolí ho bříško. No, a protože ho to bolí, snaží se záchodu se vyhýbat a dostávají se do začarovaného kruhu. Zkusila tedy koupit Laktobacily Forte 21 a problém se velmi výrazně zlepšil.

Pokud se o laktobacilech chcete dozvědět více, nebo je koupit, klikněte zde: GS Laktobacily Forte 21

 
  • GS Vitamín C se šípky 1000 -  skvělý pomocník na podporu imunity a snížení únavy. Já jarní únavu zažívám každý rok. Po zimě mi chybí sluníčko a teplo, jsem unavená a bez nálady. A pokud se cítíte unavení a vyčerpaní, mnohem snáze se nakazíte respiračními nemocemi. A kdo by stál o rýmu, kašel nebo únavu, když jim můžeme předcházet. Stačí 1 tableta denně. Tablety mají řízené uvolňování účinných látek, vitamín se tedy vstřebává rovnoměrně a postupně. Pamatuji se, jak jsme každý podzim chodili s babičkou na šípky. Mě to tehdy vůbec nebavilo – šípky jsou malé, trvalo strašně dlouho, než byl košík plný, a šípkový keř nedával šípky dobrovolně – ruce jsem měla celé poškrábané a popíchané. Babička ale šípky sušila na zimu, protože jsou zdravé, obsahují spoustu tělu prospěšných látek a vitamínů, a čaj z nich je moc dobrý. Tehdy nebyly potravinové doplňky jako dnes, proto si lidé pomáhali sušenými bylinkami a plody – hlavně na čaje a různé sirupy. Šípkový čaj s medem mi vždycky chutnal, což o to..ale trhat šípky, to už mě nebavilo. Jsem tedy ráda, že můžu šípky užívat v tabletce GS Vitamín C se šípky 1000 – a to bez poškrábaných a popíchaných rukou. Vitamín C se šípky je antioxidant, který přispívá k ochraně buněk před volnými radikály, snižuje míru únavy a vyčerpání. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy. Pozor- není ale vhodný pro děti do 12 let.
  •  
  • Vitamíny koupíte po kliknutí zde: GS Vitamín C se šípky 1000

 

Pokud tedy chcete udělat něco prospěšného pro své tělo, zkuste GS Laktobacily Forte 21 a GS vitamín C se šípky 1000. Já se po dvou týdnech užívání cítím mnohem lépe. Hlavně jsem nadšená z laktobacilů – mít zažívání v pořádku je opravdu moc fajn pocit. Na krabičce s Laktobacily je nápis Armáda superhrdinů Vám jde na pomoc. A já jsem za tuhle armádu opravdu moc ráda, pomohla velmi výrazně –její účinky na trávení jsou přímo blahodárné. Pokud se necítíte po zimě úplně čilí a svěží, určitě vyzkoušejte tyhle GS potravinové doplňky, mně se velmi osvědčily.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: