Interaktivní výuková hračka - Marshall - Písmenková hostina pro všechny malé milovníky Tlapkové patroly. Recenze.

21.11.2022 16:42

 

Blíží se vánoce, a já přemýšlím, čím udělat vnoučkovi radost.

Má rád hračky, co vydávají zvuky, a jsou hodně barevné.

Já zase mám jako prioritu bezpečnost hračky, a když už musí vydávat nějaký zvuk, tak ať je to ku prospěchu, a ať se děti při hraní si něco naučí.

 Vnuk miluje Tlapkovou patrolu.

Rodiče malých dětí vědí, že je to parta pejsků, která prožívá různá dobrodružství. Vím, že pokud vnuk dostane nějakého pejska z Tlapkové patroly, bude šťastný. Já jsem ráda, když je šťastný, proto mu ráda přání splním.

Když vezmu do úvahy vše, co jsem vyjmenovala, že od hračky očekávám, vyjde mi z toho jedna super hračka od VTECH.

Je to pejsek Marshall – písmenková hostina.

Jako všechny hračky od VTECH je i tenhle pejsek interaktivní – je to tedy chytrá hračka, která umí spoustu věcí.

Na první pohled vypadá krásně – je barevný, veselý, plastový.

Hraček od VTECH už doma máme spoustu.

 Mám je moc ráda. Jako dospělý totiž u hraček potřebuji, aby byly naprosto bezpečné. Hračky VTECH – tedy i tento pejsek – jsou vyrobeny pouze z naprosto bezpečných materiálů, které splňují všechny potřebné bezpečnostní atesty a certifikáty. Jsou testovány podle nejpřísnějších norem. Jsou velmi kvalitní. Ještě se mi nestalo, od doby, co hračky máme, aby se některá rozbila, nebo porouchala.

VTECH vyrábějí hračky opravdu bezpečné, a počítají i s tím, že motorika malých dětí není leckdy ještě úplně vyvinutá, proto se snaží dětskou jemnou motoriku stimulovat, a počítají i s tím, že prostě dětem hračky někdy padají z ručiček. Vidím to u vnuka – s hračkami si hraje moc rád, ale hlavně, když jsou s kamarády zabraní do hry, hračky občas spadnou ze stolu, nebo o ně někdo zakopne – zatím na hračkách ale není vidět ani škrábaneček, i přes dětské nešetrné zacházení.

Další věc, díky které mám ráda hračky VTECH je, že jsou to hračky vzdělávací. I když je hračka určená pro hraní si, vždycky děti i něco nového učí.

Pejsek Marshall je právě taková výuková hračka.

Možná si řeknete, že si s dětmi sami povídáte dost. To je super, taky vnukovi čtu, povídám si s ním, zpíváme – přesto používáme vždycky jen nějakou určitou omezenou slovní zásobu.

Hračka Marshall slovní zásobu rozšiřuje i o slova, která běžně nepoužíváme.

Všechna slova jsou namluvena perfektní, srozumitelnou češtinou.

Než se začnu věnovat tomu, co pejsek všechno umí, popíšu vám alespoň zhruba, jak vypadá a jaké má funkce.

Pejsek Marshall je bílý pejsek s černými skvrnami s hasičském obleku a přilbě.

Funguje na 3 tužkové baterie. Na zádech má hasicí přístroj ve tvaru úchytky, za kterou si ho děti mohou přenášet.

Na hasicím přístroji je i okénko se 4 obrázky Marshalla a modrou kostičkou.

Pokud je kostička vlevo, je hračka vypnutá, pokud kostičkou najedete na obrázek pejska, začne mluvit a dávat úkoly, zpívat, říkat slova, věty, učit písmenka, nebo třeba hrát melodie.

Hned vedle tohoto okénka je i tlačítko s možností měnit intenzitu zvuku hračky.

Reproduktor je na přední tlapce.

Pejsek má otevřenou pusinku, do které děti vkládají plastové kostičky s úkoly. Při plnění úkolu pejsek hýbe ušima, mrká očima a svítí mu znak na obojku.

Kostičky si děti mohou uložit do praktického otvoru na boku pejska. Kostičky dají dovnitř psa a zavřou dvířka. Tak jsou kostičky vždycky připravené ke hře a nemusíte je nikde hledat, nebo vymýšlet místo, kam je uložit, aby se nepoztrácely. Kostiček je 27.

Pejsek Marshall písmenková hostina má 4 výukové režimy.

Učí děti poznávat písmena, učí je písmena vyslovovat v abecedě, i použít ve větě. Naučí děti poznávat barvy, počítat a také trénuje paměť i postřeh.

Nebudu vám vypisovat všechna slova a věty, které pejsek umí. Je jich totiž více, než 500. Každá kostička je plná slovíček, frází a vět (protože lze přepínat modrou kostičkou, je těch slovíček a vět opravdu hodně).

Vyberu tedy jenom namátkou, náhodné kostičky, slova a fráze.

Kostičku stačí vložit pejskovi do pusinky a trošku zatlačit, aby to „cvaklo“. Pak se pejsek hned rozpovídá.

Kostička s písmenkem a žluté barvy a s obrázkem auta: Jsem v jednom ohni! Písmenková hostina! Nakrm mě písmenkovou kostičkou, a já ti řeknu, jak písmenko chutná! Tak pojď, jdeme si hrát! Mňam, písmeno A! Jsi připraven jít do akce? A – jako Auto (ozve se zatroubení). Hledat a zachraňovat! Umíš najít první písmeno tvého jména? Vyměň písmenko, a já ti řeknu, co vím. Jdeme na to! Udělej to, jak umíš nejlépe!

Písmenko D. Drak začíná na D! Kostička pro štěňata, ta chutná nejvíce! Dej mi další jídlo, a já ti řeknu další písmeno! Udělej to, jak umíš nejlépe! Kručí mi v bříšku, potřebuji další dobrotu. Vyber mi kostičku, která je zelená, a je na ní písmeno Z! Vyměň písmenko a já ti řeknu, co vím!. A další a další…

Všech 27 kostiček je doslova nabitých slovy, větami, barvami, čísly a úkoly.

Pokud chcete vidět, jak pejsek funguje, můžete si prohlédnout informační video po kliknutí zde: video Pejsek Marshall

 

Pejsek je vhodný pro děti od 3 let.

Klidně si s ním ale mohou hrát i děti mladší, pokud jim trochu pomůžete. Já mám vnuka 2,5 roku, a s pejskem si zvládne hrát. Občas mu pomůžu, ale už si krásně procvičuje a pamatuje barvy. I některá písmenka už zná. A když mu řeknu třeba písmenko A – řekne že A je auto. Takže klidně může hračku mít i o něco menší dítě, nejlepší je ale od 3 let po předškoláka.

Díky písmenkovému pejskovi Marshallovi se děti hravou formou naučí abecedu, barvy , počítání a spoustu vět, ve kterých lze slovo použít.

Interaktivní výuková hračka.

• na výběr 4 zábavné herní režimy.
• učí poznávat tvary písmen a jejich výslovnost v abecedě
• učí poznávat písmena ve slově i jejich užití ve větě
• učí poznávat barvy, počítat, trénuje paměť i postřeh
• Zdokonaluje motorické dovednosti dítěte
• obsahuje více než 500 slov a větných spojení
• pro děti od 3 let


Rozměr 30x30x10cm
2x AA baterie součástí balení

 

Pokud tedy chcete udělat radost nějakému malému milovníkovi Tlapkové patroly, roztomilého interaktivního pejska můžete koupit po kliknutí zde: Marshall písmenková hostina

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: eshop VTECH

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: