Ideální dárek pro muže, kteří nemají rádi měkké dárky je kanystr bar a "hasičák" bar od Barcanox.cz. Dárek do 48 hodin. Recenze

05.12.2023 12:17

 

 

Vánoce jsou obdobím, které máme rádi. Rádi děláme svým blízkým radost.

Já moc ráda dávám dárky, které budou osobní a udělají obdarovanému radost. Takové dárky, o kterých vím, že jsou pro něj opravdu vhodné, a které pro něj budou milým překvapením.

Někdy mám ale problém vybrat dárek pro pánskou část rodiny, hlavně pro tatínka a manžela. Jasně, dostanou nějakou praktickou věc, ale já bych jim vždycky ráda dala i něco, co udělá radost.

Co si budeme povídat – i když vím, že potřebují svetr, a udělám jim radost, pořád je to „měkouš“. A „měkouše“ jako dárek pánové obvykle moc rádi nemají.

Letos jsem pro tatínka objevila perfektní věc. Je to kanystr bar z eshopu Barcanox.cz.

Líbí se mi ten skvělý nápad – je to tvrdý – a pořádně tvrdý dárek – pro každého chlapáka.

Tatínek má rád whisky, a dobrý rum. Rád si večer sedne na zápraží na chalupě se skleničkou, a jen se dívá na stromy. Nebo když přijedeme na návštěvu, vypravuje krásné příběhy z doby, kdy byl mladý. Každý večer si dá jednu skleničku na dobré spaní. Proto vím, že tenhle dárek ho potěší.

Vybrala jsem si eshop Barcanox.cz, protože se mi líbí nabídka, a přehledné uspořádání eshopu.

Do každého takového baru ve tvaru kanystru si totiž mohu nechat na dřevěnou destičku vypálit i jméno, přezdívku, nebo věnování – dárek se tak stává ještě osobnějším.

Ke kanystr baru si můžete dokoupit i věšák na zeď – to je celkem praktické, hlavně v garáži, nebo dílně je zavěšení dobrý nápad.

Také si do kanystru mohu nechat doplnit třeba placatku, nebo otvírák – prostě doplňky, které vím, že potěší. Některé také s věnováním. To je prostě bezva.

Velmi oceňuji vstřícné jednání a možnost komunikace s eshopem. Já jsem ji využila, a nechala si poradit, abych udělala opravdu radost. Takže pokud si nejste jistí, na eshopu vám ochotně pomůžou a poradí.

Když mi kanystr bar přišel domů, byla jsem překvapená. Čekala jsem nějakou napodobeninu kanystru, ale přišel opravdu kvalitní 20 litrový kanystr z pevného plechu. Kanystr bary jsou vyráběny z pravých 20 litrových kanystrů v černé a khaki barvě.

V nadstandardní výbavě mohou mít kanystry i LED osvícení, nebo zakázkové gravírování na dřevěný dekl. Gravírování je provedeno do 48 hodin, kanystr vám tedy, i když si necháte vyrobit věnování, přijde domů opravdu rychle.

Veškeré informace o kanystrech – materiálu, vybavení a výrobě najdete zde: informace o kanystr barech.

 

Mile mě potěšilo, že kanystr má dvířka na zámek, a k němu jsou 2 klíče. Pokud tedy kanystr bude v dílně, nebo garáži, nemusí si majitel chodit pro klíče – jedny můžou být doma, druhý klíč na háčku v dílně.

Díky možnosti uzamčení máte jistotu, že obsah kanystru nebude ochutnávat nikdo nepovolaný. To je fajn, protože třeba my máme doma očarovanou lednici, kde se z lahví záhadně odpařuje obsah. Z kanystru si obsah lahví „odpaří“ jen majitel.

Po odemknutí dvířek a jejich otevření jsem byla hodně překvapená precizností zpracování.

To opravdu chválím – nikde nenajdete chybičku, dřevo je krásně obroušené, bez otřepů, gumičky drží. Na zadní stěně kanystru mám zrcadlo – kanystr pak vypadá větší, a mně se to prostě líbí.

Pokud si vyberete nevybavený kanystr bar, je to skvělá možnost vložit do něj vše, co má obdarovaný rád. Můžete si do něj dát, co chcete. Některé doplňky si můžete samozřejmě vybrat už při nákupu, a pak doplnit jen alkohol, nebo dobroty.

Kanystry si můžete prohlédnout po kliknutí zde: kanystr bary.

 

Na stránce jsem objevila ještě jeden super tip na dárek.

Kromě kanystr barů tu mají i „hasičák“ bary". Skvělý nápad.

U těchto barů ve tvaru hasicího přístroje si můžete vybrat prázdný, a naplnit si ho sami, nebo už vybavený. „Hasičák“ bar je prima tip na dárek i pro ženy.

Naplnit ho totiž můžete čímkoliv – sladkostmi, knihou, vínem, nebo lahvinkou sektu, piva, nebo klidně whisky. Je to jen na vás.

Kdo si neumí představit – hasicí přístroj jako bar měl třeba Ozzák v sitcomu Comeback jako schovávačku na pivo v obchodě.

I „hasičák“ bar má na sobě zámeček, obdarovaný si ho tak může zamykat, a chránit obsah před nepovolanými.

Tyto bary si můžete prohlédnout po kliknutí zde: Hasicí přístroj bar

 

Na závěr takové malé shrnutí. Kanystr bary i „hasičák“ bary jsou skvělý tip na dárky nejen pod stromeček.

Je to dárek vtipný a originální.

Oba výrobky jsou ručně vyráběné, a jsou vyrobené opravdu precizně.

Vybrat si můžete kanystry a hasicí přístroje prázdné, nebo plně vybavené. Na eshopu můžete koupit i různé doplňkové předměty.

Všechny výrobky jsou velmi rychle dodané, a to i v případě, že si necháváte gravírovat věnování.

Další skvělé dárky můžete najít i v kategoriích Dárek pro rybáře, hasiče, myslivce, k výročí, pro otce, pro policisty, pro muže, pro dědu, pro kutily.

Tímhle dárkem se vždycky trefíte. Takový dárek, který je originální a vtipný vždycky udělá radost a vykouzlí úsměv na rtech.

Celý eshop je velmi přehledně uspořádaný – můžete si ho prohlédnout zde: Barcanox.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: