I na podzim a v zimě můžete sušit prádlo bez potíží - stačí mít dobrý sušák.

31.10.2018 12:39

Letošní léto nám přálo – bylo krásně, slunečno, a pro většinu z nás bylo příjemné i tím, že jsme mohli dávat prádlo sušit ven -bylo vždycky suché rychle. S podzimem (ale i v deštivých dnech na jaře a v létě) řeším otázku, kam dát sušit vyprané prádlo. Bydlím v paneláku v přízemí, nechat prádlo venku na balkoně přes noc se mi párkrát nevyplatilo, někdo ho totiž posbíral za mne. A tak jediným řešením je sušák na prádlo. A protože mám početnou rodinu, hledala jsem sušák, na který se vejde víc prádla najednou. A našla jsem – sušák Leifheit Pegasus Solid Deluxe Mobile sušák na prádlo.

Výrobky Leifheit mám moc ráda – jsou kvalitní, a vydrží dlouho – a pokud je nějaká reklamace, nemusím se bát, jaké bude její vyřízení – bez zkoumání a průtahů dostanu okamžitě nový výrobek. Proto i sušák jsem hledala nejdřív na eshopu www.leifheit – online.cz.

Sušák je odolný vůči korozi a vodě, je tedy vhodný nejen na vnitřní, ale i vnější použití. To mne moc potěšilo – mohu si prádlo sušit uvnitř,ale klidně ho mohu dát i na balkon, nebo před dům na předzahrádku a vydrží i rosu a déšť ( je vhodný tedy nejen do paneláku,ale i na sušení prádla na zahradě). No a záruka na výrobek je neuvěřitelných 60 měsíců. Tím bylo prakticky rozhodnuto a čekala jsem, jak bude sušák vypadat. Po objednání byl sušák doručený hned druhý den, čekala jsem větší váhu krabice,takže ještě než jsem sušák rozbalila, byla jsem potěšena tím, že není těžký – materiál je kov a plast. Barva sušáku je modro-bílá, rozměry 89 x 174 x 66 cm. 

Úžasné na tomhle sušáku je, že nic nemusíte skládat. Není to žádné složité sestavování a montování – prostě jen rozložíte a můžete okamžitě začít používat. Jediná věc, která není na výrobku přidělaná, jsou plastová kolečka – i ta ale jen cvaknutím připevníte a hotovo. Kolečka jsou velmi praktická na přemístění sušáku v rozloženém stavu, jsou pogumovaná, takže nepoškrábou žádný typ podlahy.

Boční strany sušáku jsou vyvýšené a poslední drát má na sobě prohlubně, na která můžete pověsit ramínko s košilí, nebo svetrem, které nejsou vhodné ke klasickému věšení.  Konečně tedy nemusím rozžehlovat otisky kolíčku na spodní straně košile – pověsím ji na ramínko a suším. A co je nejlepší – je dostatečně vysoko, takže se neotírá o zem (jako u mého starého věšáku)- dokonce i delší kardigan v pohodě můžu pověsit, a nedotkne se podlahy – výška bočnic je cca 107 cm.

Další super vychytávkou jsou 2 držáčky Easy Clip na sušení drobného prádla – ponožky a spodní prádlo nemusím už kolíčkovat, prostě ho jen vložím do držáčku.

Zároveň se sušákem dostanete 5 kusů ramínek,a praktickou taštičku na kolíčky – k sušáku jde připevnit na suchý zip.

I na sušení svetrů v Leifheit mysleli – k sušáku je jako příslušenství síťka na sušení svetrů – na svetrech tedy nejsou nikde vidět otisky „šňůry“.

Mám moc ráda šikovné věci, co mi usnadňují život. Sušák Leifheit Pegasus Solid Deluxe Mobile mezi ně rozhodně patří. Díky 20 m sušící plochy mohu na sušák pověsit  až dvě pračky vypraného prádla. Sušák je skladný, je s ním snadná manipulace a je velmi praktický. Protože je vhodný k vnitřnímu i venkovnímu sušení prádla, je praktický do paneláku i do rodinného domu. Špatné počasí mne už prostě nezaskočí.

Pokud si chcete sušák koupit, klikněte zde: Leifheit PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile sušák na prádlo.

Celý sortiment Leifheit si prohlédněte zde: Leifheit oficiální eshop

 
zdroj poslední foto: https://www.leifheit-online.cz/leifheit-pegasus-200-solid-deluxe-mobile-susak-na-pradlo-81517-p-12716

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: