Hrnečky s láskou malované pro ještě lepší požitek z pití kávy nebo čaje

08.08.2019 12:26

Dostala jsem nádherný hrníček.  Hrníček s láskou vybíraný, který mi udělal velikou radost.

Hrnečků máme doma všichni spoustu. Malé, nebo velké, některé staré, některé nové, jedny jsou na kávu a druhé na čaj – hrníčky nás provázejí každým dnem.  A i když máme doma hrníčků plné poličky, většina z nás má své oblíbené, ze kterých pije nejraději. K takovým se většinou řadí hrníčky s příběhem – tedy takové, které jsme si koupili třeba na dovolené, hlavně ale takové, které jsme dostali. Hrnky s láskou darované jsou nejhezčí a nejoblíbenější. Zpříjemňují nám začátek dne, nebo je máme v práci na kávu a kdykoliv se na ně podíváme, pracuje se nám lehčeji, protože už jen pohled na takový hrneček zahřeje u srdce.

A i když už mi manžel doma občas vyhrožuje, že hrnky půjde prodávat na trh, kolik jich mám, přesto jsou hrnečky mým oblíbeným dárkem.

Na darovaném hrnečku totiž hned poznáte, že ten, kdo ho daroval, na vás myslel a vybíral ho tak, aby potěšil.

Hrneček, který jsem dostala já, je z eshopu hrnkov.cz – tam najdete spoustu nádherných hrnečků, které na první pohled zahřejí u srdce a potěší.

Na eshopu hrnkov.cz si vyberete typ hrnečku, který se vám líbí, a pak už jen dekorujete. Na výběr je spousta obrázků, které jsou na hrneček namalovány, a k nim si zvolíte i nápis, který na hrneček chcete obdarovanému (nebo sobě) napsat. Můžete si tak k obrázku napsat třeba jen jméno, můžete ale i doplnit věnování. Na výběr je spousta typů nápisů – třeba nejlepší přítelkyně, nejhodnější děda, nejlepší fotbalista, rybář, myslivec, houbař a spousta dalších – ten „svůj“ nápis si určitě najde každý.

Já jsem dostala hrnek s nápisem Nejlepší babička Jana - s obrázkem veselé kočky. Kočky mám moc ráda, sbírám i jejich figurky, kočičí hrneček je proto pro mne ten pravý, udělal mi opravdu velikou radost. A protože je dost velký, budu si do něj dělat svou první ranní kávu s mlékem a začnu hezky a příjemně každý den. Na oušku hrnečku je ozdobný malý oblouk, o který se velmi příjemně opře palec, a hrneček se lépe drží.

Pokud tedy přemýšlíte o osobním dárku pro někoho, koho máte rádi, a komu chcete udělat radost, vyberte mu nějaký hrneček s osobním věnováním z eshopu hrnkov.cz. Jsou to hrníčky s nápadem, které potěší a pohladí po duši. A pokaždé, když se z něj půjdete vy, nebo ten, komu jste hrnek darovali, napít, budete mít hned o kousek lepší náladu. A i když hrnečků máte doma spousty, tenhle se určitě zařadí mezi ty oblíbené.

v článku jsem použila i ilustrační foto hrnečků z hrnkov.cz

Pokud si chcete vybrat krásně malovaný hrnek, klikněte zde: eshop Hrnkov.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: