Hřejivá sada Warm Hug - nejlepší vánoční dárek bude sada deky a polštáře. S touhle sadou už vám nikdy nebude zima.

19.11.2019 12:48

Podzimní plískanice už začaly v plné síle, vědět o sobě daly i první mrazíky. Ať chceme, nebo ne, podzim se začíná pomalu překlápět do zimy. A tak čím dál častěji chodíme domů vymrzlí a potřebujeme se zahřát.

Já jsem našla řešení proti zimě ideální – je to hřejivá sada Wurm Hug

Mám hrozně ráda ten pocit, když si po příchodu domů uvařím horký čaj, vezmu si knížku, nebo pustím prima film a zachumlám se do deky. Je to velmi příjemné, prohřeju se celkem rychle, a odpočinu si opravdu báječně. Konec studeným rukám a nohám. Tahle mazlící deka je na ně jako dělaná. A proč mazlící? Z jedné její strany je mikroplyš a z druhé fleece – obojí je na omak velmi příjemné. Každé přikrytí je jako pohlazení a pomazlení. Ten materiál je opravdu velmi jemný a příjemný – u mne spadá do kategorie „mazlení a ohřívání“ a „už nikdy z pod té deky nevylezu“. Deka je dostatečně velká ( 130 x 190 cm), takže se do ní pohodlně zabalíte tak, že nikde ani kousek těla nevyčnívá. Je dost velká i na to, aby se s vámi přikryl nějaký „malý podnájemník“, takže vnouček si moc rád zaleze ke mně do deky a čteme si pohádky. Jak já mám tyhle příjemné chvíle ráda. 

Kromě deky je v sadě Wurm Hug i měkký a jemný polštářek ( 40 x 40 cm), na tom většinou vnouček u pohádek usne. Pokud je vám varianta deky 190 x 130 cm malá, pořiďte si variantu 200 x 200 cm, ta už je dostatečně velká i pro dva, takže pod ní můžete klidně i spát spolu s partnerem. Deka je opravdu jemná, a je i lehoučká, takže vnímáte jen teplo a příjemný dotek, váhu přikrývky téměř necítíte. Vybrat si můžete sadu v 5 barevných provedeních – stříbrná, fialová, modrá, červená a hnědá. Barvu si tedy vybere každý podle svého vkusu. Já mám ráda modrou barvu, moje volba byla tedy modrá – je nádherná, tmavá, vypadá v kontrastu se sněhově bílým mikroplyšem moc hezky.

Sada je ideální i jako tip na vánoční dárek – je ovázána stuhou s věnováním.

Sadu Warm Hug koupíte na eshopu spaníčko.cz po kliknutí zde: Hřejivá sada Warm Hug V 3

 

Na eshopu spanicko.cz ale nekoupíte jen hřejivou sadu Warm Hug, ale v podstatě všechno, co potřebujete mít v ložnici, aby se vám dobře spalo a váš odpočinek byl dokonalý. Koupíte zde vestavné skříně, sklopné postele, spací patra, nebo vybavení dětského pokoje, a samozřejmě různé druhy a typy postelí a roštů, a v neposlední řadě i matrace, lůžkoviny, polštáře, přikrývky – prostě všechno pro klidný a nerušený spánek.

Myslím, že kdyby si Šípková Růženka mohla vybrat, kde si nakoupí vybavení ložnice, aby se jí sto let hezky spalo, šla by nakupovat na eshop spaníčko.cz (–mají tu opravdu všechno, co je třeba), a přikryla by se hřejivou sadou Warm Hug. I když nevím, jestli by princ Růženku probudil polibkem. Mohlo by se totiž stát, že jakmile se jednou dotkne mikroplyše na dece Warm Hug, na buzení zapomene a usne v klidu vedle Růženky.

Warm Hug sada deky a polštáře v dárkovém balení je určitě super tip na vánoční dárek. Některé fotky v článku jsou z eshopu spanicko.cz – snažila jsem se vám je nějak hezky vyfotit,ale přiznávám, že ve focení zrovna mistr nejsem a tam ty fotky jsou dokonalé

A pokud si chcete koupit vybavení pro klidný spánek, určitě si prohlédněte celý sortiment eshopu spaníčko.cz – po kliknutí zde: spanicko.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: