Hřejivá dámská mikina Damaris, dlouhá po kolena od BUSHMAN, recenze.

20.12.2021 11:51

Mikina Damaris Dark Blue

 

Vánoce se nezadržitelně blíží, a přípravy na ně jsou v plném proudu.

Někdo už má dárky připravené a zabalené, a někdo je teprve nakupuje. Já už mám většinu dárků nakoupených, ale ještě pořád dokupuji takové ty drobnosti pro radost. Tentokrát jsem ale kromě drobností vybrala super věc i pro sebe. Objevila jsem mikinu Damaris v tmavě modré barvě v obchodu BUSHMAN.

Obchod BUSHMAN jsem vždycky vnímala spíš jako obchod pro muže. Ale chyba lávky – mají tu i super věci pro ženy.

Oblečení pro muže mne zaujalo opravdu hodně, mají tu praktické a přitom slušivé svetry, bundy a boty.

 Jsem ale moc ráda, že v BUSHMAN obchodech myslí i na nás, ženy, které chodí rády do přírody a pohybují se hodně venku. V oblečení pro mne zaujalo hned několik kousků. Nejvíc mi padla do oka bunda vhodná i na outdoorové nošení a dlouhá mikina Damaris. Mikina je naprosto super, ještě jsem takovou neviděla.

Je totiž krásně dlouhá až po kolena. Takže i když se ohýbám, sedím, nebo se prostě jen tak pohybuji venku, nikdy mi už není zima na záda, na zadek, ani na nohy. S dlouhou mikinou už jsem se setkala ve formě „teplákových šatů“. To mne ale vůbec neoslovilo, protože nemám moc ráda oblékání si mikin přes hlavu – upřednostňuji mikiny na zip. Ty mají to kouzlo, že se můžu kdykoliv rozepnout, když je mi horko, nebo zapnout v zimě a nemusím složitě sundávat celou mikinu.

Mikina je v podstatě jako druhá kůže. Krásně se přizpůsobuje postavě.

 Je z výplňkové pleteniny, počesaná, takže krásně hřeje.

Super je, že materiál lehce pruží. Takže krásně obepne tam, kde obepnout má, ale přitom vůbec netlačí. To jsem moc ráda, protože když mne mikina táhne přes prsa a v podpaží, není mi to příjemné. Tady je to všechno v pohodě. A když trochu přiberu, nebo zhubnu, pružný materiál zvládne i tyhle váhové výkyvy.

Střih mikiny je velmi praktický, nedokonalosti postavy milosrdně skrývá.

Mikina je jak už jsem psala lehce elastická, ale přitom se nevytahuje. Měla jsem trochu strach, aby když budu nějakou dobu ohnutá, nebo sedět, aby nezůstal materiál vytažený, a já neměla pak na zadku na mikině bouli. Nezůstal vytažený! Drží krásně tak, jak má.

Po vyprání zůstala barva stejná, nikde se neseprala a neoprala.

Švy jsou kvalitně ušité, nikde žádné vytahané nitky, po vyprání se švy nestáčejí.

Na mikině jsou dvě kapsy, ozdobená je logy BUSHMAN.

Z téhle dlouhé mikiny jsem nadšená. Teď v zimě ji budu nosit s vestou, a po zbytek roku mne bude krásně hřát na toulkách lesem a přírodou. Tak to mám moc ráda.

Mikinu prodávají v barvách Dark Blue a Light Olive

Tuhle mikinu si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: dámská mikina Damaris Dark Blue

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: BUSHMAN eshop

 

Pokud chcete ještě nakoupit oblečení BUSHMAN pod stromeček, poštou už to asi nestihnete, ale můžete si nechat připravit zboží v prodejně a jen si pak pro něj přijet a vyzvednout.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: