Horoskop pro týden 18.2. - 24.2.2019

17.02.2019 10:20

 

Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Pusťte se konečně do věcí, které jste dlouho odkládali. Tento týden je jako stvořený k vyřízení všech starších i novějších věcí. Směle do toho a půl je hotovo. Budete překvapeni, jak vám půjde vše rychle od ruky. Dokonce stihnete ještě něco navíc.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Seznámíte se tento týden s neskutečně okouzlující osobou, která vás mnohé naučí. Tento váš životní guru vás pak bude provázet do konce života a vy mu nikdy nepřestanete být vděční za moudra, která vám předá. Musíte být však velmi pozornými posluchači.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Jste stále na vážkách ohledně jisté pracovní nabídky. Je to sice velice lákavá záležitost, ale stále se vám na ni něco nezdá. Ač všichni s vámi jednají seriózně, tak vám vše přijde až příliš dokonale naaranžované a načančané. Raději si ověřte recenze.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Poslední dobou máte melancholickou náladu a stále přemýšlíte coby kdyby. Myšlenkami se vracíte do minulosti a necháváte pracovat svou fantazii. Propadáte nostalgii a díky tomu vám uniká vaše přítomnost, ale i možná budoucnost. Vraťte se zpět na zem.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Zakotvili jste v pevném vztahu. Vše vypadá harmonicky a idylicky. Proč vás ale stále napadají zaječí úmysly milí Lvi? Cožpak nemáte právo být opět šťastní. Pokud si nezačnete užívat života a brát to, co je vám štědře nabízeno, stanou se z vás mrzouti.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Naučte se brát život takový jaký je a neobracejte se na názory ostatních lidí. Zbytečně vám to ubírá tolik potřebnou energii a vy se soustředíte jen na špatné věci ve svém životě, místo toho abyste věnovali dostatečnou pozornost tomu příjemnému.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Máte v blízkosti osobu, která vám pije krev. Neustále si stěžuje na svůj život a dělá ze sebe chudáčka. Vy máte na starosti daleko více věci, ale vše zvládáte levou zadní a proto nemůžete pochopit neschopnost a podle vás i lenost tohoto jedince.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Obrňte se železnou trpělivostí. Budete ji potřebovat zejména v práci, kde se vás snaží dotěrný kolega rozhodit. Trpělivost, jak je známo, růže přináší. Ve vašem případě vám tyto růže pokvetou na pracovním poli a vy se můžete těšit i na peníze navíc.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Do vašeho pracovního týmu přibude nová tvář. Zpočátku budete její nesmělostí nemile překvapeni, postupem času však této osůbce přijdete na chuť. Zjistíte, že se jedná nejen o spolehlivého a výkonného jedince, ale i o člověka se srdcem na pravém místě.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

V tomto týdnu se toho hodně naučíte. Možná nešťastnou náhodou šlápnete do vosího hnízda a dramatický vývoj událostí vyvolá nebezpečný uragán. Co tě nezabije, to tě posílí a to v tomto případě platí dvojnásob. Po týdnu útrap z vás bude silný jedinec.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Milí Vodnáři, máte tento týden tak trochu rozhazovačnou náladu a žádná výloha před vámi není v bezpečí. Jen si dejte pozor ať se na konci týdne nezhrozíte při pohledu na své bankovní konto. Někdy je fajn si vyhodit z kopýtka, ale vše má své meze.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Stále hledáte smysl života. Možná je toto hledání naprosto zbytečné a vy byste se, milé Rybičky, měli zaměřit na něco jiného. Pokud vás trápí vaše karma, zaměřte se na dobročinnou činnost. Možná zde naleznete něco, co vás udělá dostatečně šťastnými.

zdroj.https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: