Horoskop pro každé znamení na týden od 8.2 do 14.2.2021

07.02.2021 10:46

Beran

Cítíte, že některé návyky musíte změnit. Právě v oblasti, kde se vám do změn příliš nechce. Je důležité přehodnotit své cíle a neplýtvat časem tam, kde je to marnost. Dlouhodobé plánování si teď ještě neujasníte, začněte ale s výběrem.

 

Býk

Změn v pracovní oblasti je více. Sami teď musíte hledat nový rytmus, nastavit si vlastní pravidla. Omezení jsou nezbytná. Pozor na sklon trvat na něčem, co pro vás ve skutečnosti už vůbec není důležité. Pusťte se!

 

Blíženci

Teď už není čas vymýšlet, co se vám líbí, a co ne. Musíte od základu změnit svůj přístup, upravit životní filozofii. Otevírá se další příležitost uvědomit si, co je podstatné. Nehledejte radu zvenčí, to nefunguje. Odpovědi najdete v sobě.

 

Rak

Pracovitost vás drží ve svěžím tempu. Zvládnete mnoho úkolů, ale odpočinek vás nečeká. Zaměstnají vás finanční závazky, můžete řešit drama kolem sdíleného majetku. Obrňte se trpělivostí. O víkendu se vám podaří dobít baterky.

 

Lev

Pokusy něco udělat po svém a dokonaleji, než je obvyklé, vám nevyjdou. Kotrmelce vám nedělají dobře, ale nevzdáte se. Pozor na umíněnost. Někdy je lepší nic nedělat. Vaše chvíle úspěchu je zatím za rohem. Pozorujte více druhé.

 

Panna

Naplánovali jste si mnoho úkolů a testujete sami sebe, jestli jste dobří a dáte to. Není to rozumné, ale pozitivní výsledek vám posílí sebevědomí. Ano, opravdu jste výkonnější než někdo v okolí. Vztahu musíte věnovat více pozornosti.

 

Váhy

Poslední dobou jste věnovali dost času sobě, zvykli jste si na příjemnější režim. Najednou je tady opět hromádka povinností k řešení. Obvoláváte přátelé, vyhledáte posilu a pomoc. Požadavek mít hotovo hned opravdu nemůže vyjít.

 

Štír

Vaše nároky stoupají a kritice podrobíte i sama sebe. Přehodnotíte své záliby i ochotu věnovat se své kondici. Naordinujete si změnu a nezvykle si budete hlídat, abyste vše dodržela. Pozor na zbytečná nedorozumění s partnerem.

 

Střelec

Snaha proměňovat své žití ve spolupráci s partnerem je chvályhodná. Někde ale děláte chybu. Komunikace vám čeří představu souladu. Ve skutečnosti se máte věnovat jen sobě. Nahlížet dovnitř. Nic nevnucovat, nehádat se.

 

Kozoroh

Pořizování nových věcí vás zaměstná a způsobí vám výkyvy nálad. Něco si pochválíte, ale práce s vracením zboží bere čas, kterého se vám stále nedostává. I když se snažíte držet se svých předsevzetí, v těchto dnech porušíte najednou hned několik.

 

Vodnář

Inspiruje vás někdo blízký, rozhodnete se změnit přístup. Nový úhel pohledu vám pomůže pochopit věci, které nedávaly smysl. Hektická komunikace vám odčerpá hodně energie. Vlastní projekty můžete plánovat, ale zatím nic nestartujte

 

Ryby

I když jste si dlouhodobé cíle načrtli velmi zevrubně, máte jasno, co je potřeba udělat teď. Znáte důležité lidi, kteří mohou být oporou, nebojte se své kontakty využít. Místo přátel ovšem naslouchejte více své intuici. Buďte čestná sama k sobě.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 6. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: