Horoskop pro každé znamení na týden od 10.4. so 16.4.2023

09.04.2023 10:44

Beran
Tak jak se cítíte, milí berani? Pokud chcete odpověď, že ty záda bych nemusela tolik bolet, máte pravdu. Ale je to přirozená reakce těla na stres, nedostatečný pohyb nebo naopak příliš mnoho špatného pohybu atd. Zkuste s tím něco dělat. Jinak to lepší nebude.

Býk
Zdravý životní styl, který jste se rozhodli před nějakou dobou dodržovat, vám nesmírně svědčí. Jen tak dál! Teď už jen neusnout na vavřínech a jít si za svým vysněným cílem.

Blíženci
Začátkem tohoto týdne se připravte na setkání, které nemusí být zrovna příjemné. Ale nenechte se tím rozhodit. Držte své nervy na uzdě a některá slova, která vám přijdou na mysl, raději spolkněte. Později byste mohla litovat.

Rak
Může vám připadat, že vás doma nikdo neposlouchá. Děti zlobí a partner vlastně taky. Není se ale čemu divit, dlouhé studené počasí nepřidává na náladě nikomu. Zkuste to ještě chvíli vydržet. Za týden by už mohlo být lépe.

Lev
Šetřete síly, budete je potřebovat zvláště na konci týdne. Možná budete mít také tendenci se vysvléknout, jakmile vyleze sluníčko. Je jasné, že už se nemůžete dočkat pořádného jara. Ale ještě počkejte, mohla byste totiž nastydnout

Panna
Nápady budete jen sršet. Budete neuvěřitelně kreativní a dobrá zpráva je, že i realizace vám půjde od ruky. Je třeba něco vymyslet? Opravit? Rozhodně se do toho pusťte. Navíc máte před sebou i několik dní volna…

Váhy 
Tento týden budete mít energie na rozdávání a budete mít nutkání všem nabízet pomoc. Dejte si ale pozor, aby se na vás někteří nesnažili parazitovat. Hlavně kolegové v práci.

Štír
Poslední dobou cítíte v zaměstnání velký tlak. Zkuste se zamyslet nad tím, co by se dalo změnit, abyste do práce chodili opět s radostí. Možná za to může všetečná kolegyně, možná neúměrně moc práce padlo zrovna na vás.

Střelec
Moc tlačíte na pilu ve všech možných ohledech, a to pak způsobuje hádky a vaše zklamání. Trošku se uvolněte, buďte více empatičtí. Všechno se prostě vždy nemůžete točit kolem vás. Užijte si svátky jara a nezapomeňte – netlačte tolik.  

Kozoroh
Dostanete se omylem do milostného trojúhelníku. Snažte se z toho vybruslit co nejrychleji, jinak by to mohlo špatně dopadnout a ještě přijdete o pevné přátelství. Zejména s Beranem nebo Váhami.

Vodnář
Většinu lidí trápí jarní únava a vy překypujete energií. Využijte toho a začněte se více hýbat, podepíše se to na vaší postavě, ale i fyzickém a psychickém zdraví. Co třeba běh nebo squash? Ať už je to cokoliv, jděte do toho.

Ryby
Velikonoce začínají a vy máte čtyři dny volna. Využijte je k relaxu a odpočinku, který rozhodně potřebujete. Nechte se obskakovat a určitě se do ničeho nenuťte. Možná se to nesetká s úspěchem, ale vám to pomůže.

zdroj https://zena-in.cz/clanek/horoskopy-18

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: