Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2022 od 28.2 do 6.3.2022

27.02.2022 10:37

Beran

Startujete s novinkami, i když je stále držíte lehce pod pokličkou. Buď se vám nedostává energie nebo chybí správná chvíle. Nebojte, pocit nehybnosti potrvá jen krátce. Promyslete detaily. Po víkendu očekávejte dobré zprávy.

 

Býk

O změny jste se sice nepostarali, přesto je teď začínáte žít ve velkém. Některé situace vám udělají skutečnou radost. Týden bude velmi nabitý. Je potřeba zvolit systematický přístup, abyste všechno zvládli bez zádrhelů.

 

Blíženci

Profesní záležitosti vás zcela pohltí. Něco je jinak, některé novinky pozitivně změní situaci. Pokud nepocítíte radost, přemýšlejte o svých postojích. Hvězdy vám skutečně přejí. O víkendu se objeví zádrhel, možná názorový střet.

 

Rak

Společná činnost s partnerem přestala být zajímavá. Zlákají vás nové myšlenky, nové kotvící body pro další plány. Vylepšíte si pracovní kredit. I když narazíte na kritiky, svou vlastní cestu upevníte. Důvěra v sebe se vyplatí.

 

Lev

Čeká vás přepočítávání peněz nebo přehodnocení dlouhodobých závazků. Vyplatí se nastavit nová pravidla. Na projekty a vztahy, které nefungují, se už nemůžete spoléhat. Jestli vás pohodlnost vede k nicnedělání, můžete později litovat.

 

Panna

Argumentace na domácí půdě bude mít více podob a rozhodně nebude mít vítěze. Upravit si můžete jen vlastní postoje. S partnerem otevřete novou etapu. Najdete nový druh společné zábavy, nebo shodu v plánování investic. Užijte si to

 

Váhy

Jestli jste v minulých dnech nechala práci volně plynout, pak teď se všechno mění. Opřete se do svých úkolů naplno. Nově si zorganizujete pracovní den, odstraníte všechno, co vás zdržovalo. Obměníte lidi, kterým budete věnovat pozornost.

 

Štír

Nemluvte, nemyslete, zastavte se. Nejdále se dostanete, když budete pozorovat a naslouchat. S podporou partnera můžete odstartovat významnou akci. O novinky se postarají také děti. Důvěřujte, změny jsou přínosné.

 

Střelec

Domácí radosti došly do přirozeného finále. Je čas poskládat něco nově, změnit stereotyp všedního dne. Členové rodiny se budou na úpravách podílet. Pozor na sklon k prchlivosti. Dopřejte všem možnost reagovat svobodně.

 

Kozoroh

Dáte najevo nesouhlas všude tam, kde ho pocítíte. Uvolníte stavidla a překvapivě spustíte lavinu nenápadných úspěšných kroků. Zapřemýšlíte nad tvrzením, že náhody nejsou a užijete si radost z neplánovaného setkání.

 

Vodnář

Držíte se pravidel a situace, která vám moc volnosti k rozletu nedává. Uvědomíte si limity časové i finanční. Někdo vám vysvětlí, že jsou lepší, než je vidíte. V tomto týdnu vás čeká náročná komunikace. Jako odměna přijde dobrá zpráva.

 

Ryby

Ne sice plánovitě, ale přesto vystoupíte ze stínu. Prezentace práce nebo svých postojů vás nezaskočí. Jako by se otevřely dveře, na které jste čekala. Pozor na hodnocení sebe a hledání chyb. Buďte k sobě shovívavá, všichni ostatní budou.

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: