Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2021 od 1.3 - 7.3.2021

28.02.2021 10:28

Beran

Nedorozumění v komunikaci vám zajišťují program. Budete hasit a zklidňovat doma i mimo. Setkáte se s výstředností, nedoceníte akční reakce svého okolí. Více pozornosti budou potřebovat děti. Disciplína je pryč. Čekejte novinky v práci.

 

Býk

Práce pro rodinu vám zajistí větší vnitřní pohodu. Novinky od širší rodiny budou překvapivé. Trpělivost vám procvičí děti. Potřebují pozornost, ne kritiku a pevnou ruku. Tvůrčí aktivity odložte až bude chuť a invence. Odpočiňte si.

 

Blíženci

Máte rozpracovaný dobrý projekt a dostávat se vám bude podpory z více stran. Nová situace v rodině si vyžádá změnu režimu. Hromada povinností a potřeba disciplíny vás nezaskočí. Najdete způsob, jak si udržet tempo i dobrou náladu.

 

Rak

Soustředit se budete na všechny kolem a na sebe zapomenete. Nepřehlížejte signály těla, dopřejte si vitamíny, odpočívejte. Meditace vám pomůže zklidnit mysl. Potěší vás někdo z přátel, poznat můžete zajímavou osobnost.

 

Lev

Pracovní vztahy vám odčerpají energii navíc. Budete se snažit prezentovat svůj postoj, který je v nesouladu s náhledem nadřízených. Opatrnost je žádoucí. Počítejte se zvýšenou nervozitou. Čeká vás významné jednání.

 

Panna

Zhruba se vyjasňuje, co musíte podniknout pro realizaci svého snu. Prožijete si nejistotu, zaskočí vás i nečekané překážky. Je to jen zkouška vašeho odhodlání. Nevracejte se, nehodnoťte, co mělo být jinak. Máte skutečně dobrý směr.

 

Váhy

Navážete nové kontakty, potěší vás pobídka udělat něco nevšední. Oživení a inspirace vám dodá odvahu. Povinnosti vůči rodině za vás však nikdo neudělá. Partner, jakkoli se tváří pozitivně, si bude hlídat čistě své zájmy.

 

Štír

Konečně se ukazuje obzor, pomalu rozkrýváte potíže a můžete tak plánovat cestu k úspěchu. Dostane se vám ujištění do budoucna. Domácí pole si vyžádá improvizaci, budete unavení, vyčerpaní. Dopřejte si odpojení a odpočinek.

 

Střelec

Přehlédnete důležitou zprávu, způsobíte si tak menší potíže. Čeká vás rozhodování a řešení nepříjemného problému. Pochopení u přátel nenajdete, důvěřujte sobě. Víkend můžete strávit velmi zábavně. Užijete si radost rodiny.

 

Kozoroh

Ambice vám opět zkrátí dobu radosti z úspěchu, už zase plánujete a pracujete a zaměstnáváte řešením něčeho celé své okolí. Zcela vás pohltí každodenní povinnosti. Ozve se vám někdo z minulosti. Nové informace vás zaskočí.

 

Vodnář

Přehodnotíte maličko svá očekávání, už víte, že pochválit se musíte sami. S partnerem můžete probírat plánovanou investici. I když to znamená větší potřebu peněz, plánování velkých věcí vás zklidňuje. Čeká vás dobrá zpráva.

 

Ryby

Vnější pobídka vás nastartuje a začnete vytahovat některé starší dobré nápady. Nezastaví vás poznání, že realizace bude náročná. Plánování i první kroky vás zcela probudí, budete ve svém živlu. V rodině čekejte velkou novinu.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: