Horoskop pro každé znamení na 8. týden roku 2022 od 21.2 do 27.2.2021

20.02.2022 11:52

Beran

Finance se budou hýbat ještě rychleji než vy. Uděláte si radost, ale některé výdaje vás zatíží. Profesním otázkám se budete věnovat o víkendu. Máte několik nápadů a promyslíte, jak s nimi ven. Rychlé kroky mohou přinést chyby.

 

Býk

Napětí by šlo krájet, neklid je všude, kam se pohnete. Bude velmi konstruktivní. Spousta nápadů a názorových výměn, inspirace a plánování. Na všech frontách velká komunikace. Některé zprávy vás zaskočí. Pozor na rychlá rozhodnutí.

 

Blíženci

Jdete za svým cílem. Vztek vám způsobí překážky, které jsou zbytečné. Nastavený systém nezměníte. Rozčarování v domluvách s partnerem si způsobíte sama. Víkend přinese zlepšení nálady. Načerpejte potřebnou energii do dalších dnů.

 

Rak

Partnerské aktivity vám pěkně vyjdou, společně trávené hodiny posílí vztah. Pracovně budete stále spíše dobíhat. Pozor na přehlédnutí detailů, mohlo by vás stát hodně času navíc. O velkých financích si v tomto týdnu zakažte přemýšlet.

 

Lev

Snaha partnera vmanipulovat vás do svých plánů bude vyčerpávající. Máte vlastní představy a většinu úspěšně dotáhnete do konce. Spokojenost naruší nečekaná informace. Chvíli potrvá, než všechno přijmete takové, jaké to je.

 

Panna

Díky přívalu informací zcela přestavíte program na tento týden. Domluva na všechny strany půjde nečekaně hladce. Jen z nějaké pracovní povinnosti se nezvládnete vyvázat. Čeká vás náročné pracovní setkání a potřeba improvizace.

 

Váhy

Domácí témata a péče o rodinu zaberou převážnou část vaší pozornosti i energie. Na poli pracovním půjde všechno jakoby samo, i když vy z toho nemusíte mít úplně radost. Ve vzduchu je romantika, nepřehlédněte příležitost uvolnit se.

 

Štír

Aktivně si upravíte podmínky tak, aby vyhovovaly vašim představám. Všichni kolem pochopí, že není vhodná chvíle na prosazování svého. Menší starosti přinese péče o děti. Jestli je vaše činnost tvůrčí, dopřejte si teď přestávku.

 

Střelec

Blížící se jaro vám vrací energii, vaše plány získávají na barevnosti. Chviličku potrvá, než se zbavíte zavádějících iluzí. Někdo blízký vám pomůže dostat se do reálu a ujasnit si pozice. Hodnotově jste nastavená skvěle. S informacemi nespěchejte.

 

Kozoroh

Snaha zavděčit se není u vás obvyklá, nepodléhejte jí ani teď. Přestože cítíte něčí tíhu očekávání. Naplánované kroky jsou správné. Finanční pohyby, naopak, vyžadují promýšlení. Neuvěřte tlaku ani naléhavosti situace

 

Vodnář

Pracovní povinnosti provedete skvěle, někoho podpoříte, pomůžete, obětujete čas i energii. Při vlastní otevřené prezentaci vám to pak může chybět. Plánujte své kroky vědomě, držte linii. Musíte se vejít do podmínek, které jsou dané

 

Ryby

Nová propojení vás inspirují. Nestavějte si laťku přehnaně vysoko, dopřejte si čas. Víkend se vám bude líbit, jakákoli aktivita bude překvapivě příjemná a úspěšná. Některé zprávy vás nemile překvapí, ale strávíte je celkem rychle.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 8. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: