Horoskop pro každé znamení na 8. týden roku 2021 od 22.2 do 28.2.2021

21.02.2021 09:56

Beran

Energie se ve vás hromadí, přestože se snažíte dělat vše potřebné. Pocit zažehnaného neklidu je pryč. Hlídejte si vztahy na všech úrovních. Máte sklon reagovat impulzivně, nervózně, můžete se chovat arogantně. Potřebujete sport.

 

Býk

Zdánlivý klid vás neošálí, víte, že se děje mnoho věcí. Taky už jste zahájila přípravné kroky, ale chcete jednat otevřeně. Dostala jste nějaký slib, bude lepší nespoléhat se. Naplánujete společnou aktivitu pro rodinu, užijete si ji.

 

Blíženci

Významná schůzka dopadne jinak, než čekáte. Ale výsledek vás posune, pustíte se do práce a sklidíte úspěch. Využijete staré kontakty, spojíte se s někým z minulosti. Posbíráte zajímavé informace a naplánujete větší setkání.

 

Rak

Soustředíte se na finance a stále nevíte, jak je správně přerozdělit. V této oblasti nemusíte mít obavy. Máte před sebou příznivé období, pracovně se vám bude dařit. Může se objevit nový projekt nebo spolupráce. Posilujte kondici.

 

Lev

S pocitem, že máte ujasněnou životní filozofii, podnikáte kroky, které jste si naplánovala. Potvrdíte si své teorie a celkově zklidníte. Potěšíte rodinu, v práci budete spíše tiše proplouvat. Nepodaří se vám vyhnout náročnému úkolu.

 

Panna

Sklidíte plody své dávnější práce, radost i motivace je v těchto dnech pro vás velmi osvěžující. Podaří se vám rozpustit pocit únavy. Ovšem úkolů je stále moc a vaše ambice preciznosti vám nedovolí dát si pauzu. Potlačte sklon kritizovat se.

 

Váhy

Začíná se plnit, co jste si dlouho plánovala. Překvapuje vás, že něco funguje, aniž byste se musela nějak moc snažit. Vymyslíte si nová vylepšení a odhodlaně vyšlete své přání vesmíru. Pomoc najdete u přátel. Děti vás mohou potrápit.

 

Štír

Komunikace jako by ztěžkla na všech frontách. Nedaří se vám posbírat informace, které by vás zklidnily. Trpělivost vám nejde a potřebná je v práci i doma. Škoda, že svůj úspěch v práci nemůžete vidět. Čerpejte sílu doma.

 

Střelec

Spokojenost na vás není moc vidět, ale v hlavě si říkáte, že vám všechno vychází. Trochu jste unavená událostmi, trochu vám chybí pochvala a obdiv partnera. Musíte se pochválit sama. Pozor na zádrhely v komunikaci.

 

Kozoroh

Na chvíli se zastavíte a vyhodnotíte uplynulé období. Máte důvod ke spokojenosti. Dopřála jste si odměnu a teď si zase posouváte laťku výš. Jestli řešíte partnerské zádrhele, v těchto dnech je šance udělat významný posun.

 

Vodnář

Sklon k pesimismu vám náladu nepřidává, proto se snažte ho rychle potlačit. Problémy jsou a budou. Začněte si všímat i věcí, které se vám úspěšně daří. V rodině najdete útočiště, vychutnáte si také uvolnění v kruhu přátel.

 

Ryby

Vnitřní neklid a pochybnosti nabourávají váš stereotyp. Moc se vám do ničeho nechce, vyhlížíte slunečné dny a motivaci. Uděláte vše potřebné, vylepšíte domácnost, potěšíte někoho v rodině. Jen řešení sebe odložíte.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 8. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: