Horoskop pro každé znamení na 7. týden roku 2022 od 14.2 do 20.2.2022

13.02.2022 11:33

Beran

Nová situace si vynutí některé změny v režimu dne. Uspořádáte si vše tak, jak vám to vyhovuje. Snaha někomu pomoci vám nevyjde, ale dobrý záměr se počítá. S partnerem najdete shodu. Pokuste se ji udržet i po víkendu.

 

Býk

Své okolí oslníte neobvyklým tempem. Pochybnosti v rámci rodinného nastavení se budete snažit řešit dohodou. Upravíte režim dětem, do volnočasových aktivit promítnete více vlastních zájmů. Uděláte něco pro zdraví. Jen emoce ještě neudržíte pod kontrolou.

 

Blíženci

Je čas udělat rozhodnutí. Něco je potřeba z běžné rutiny odstranit, něco začít dělat nově. Rodinné prostředí se rozpohybuje, téměř všichni budou spokojení. Děti splní zadané úkoly. Ale někdo, na kom vám záleží, zareaguje nečekaně.

 

Rak

Nastavení toku financí potřebuje malé obměny. Buď se rozhodnete na něco šetřit, nebo je potřebné nečekaně investovat. Domluvené schůzky přinesou úspěch. Objeví-li se problém, najdete způsob, jak si poradit. Pochvalte se

 

Lev

S posíleným sebevědomím si můžete dovolit nic nepředstírat. Stačí být sebou a každý si ve vás najde právě to, co potřebuje. Více se budete věnovat otázce financí. Vytyčíte si nový dlouhodobý cíl. Něco významné si dopřejete už teď.

 

Panna

Dozráváte k rozhodnutí změn v prezentaci sebe a své práce. Svět se na vás má dívat jinak. Vaše nové já zraje pomalu, ale daří se vám držet ucelenou linii. Na podporu partnera se můžete nadále spolehnout. Přátelé se zjevně přeskupí.

 

Váhy

Radu jste hledala u všech svých silných kontaktů. Budete hodnotit, které činnosti si vyberete, dáte jim prostor a energii a kterých se vzdáte. Odvážným přeje štěstí, nebojte se novinek, které se nabídnou. Po víkendu vykročíte jistým krokem dopředu.

 

Štír

Trochu postrádáte smysl některých pracovních úkolů, ale snažte se to překonat. Všechno se mění, právě teď se tvoří nová situace. Otevřou se nové možnosti. Čekají vás zajímavá setkání a inspirující rozhovory. Bude o čem přemýšlet.

 

Střelec

Životní filozofie utrpí menší šrám, nenápadně přehodnotíte své názory. Nově se začnete dívat také na některé zaběhlé pracovní postupy. Někomu tak přinesete nepříjemné změny, jiným prokážete dobrou službu. Sama se sebou budete spokojená.

 

Kozoroh

Rozhodování v oblasti větších financí nebude lehké, budete potřebovat odbornou konzultaci. Ujasníte si časový harmonogram, protože už nelze kvalitně vykonávat všechny zahájené projekty. Naslouchejte srdci, navede vás správně. Nezapomínejte na zdraví.

 

Vodnář

Dohoda s partnerem bude náročná, ale rychlá. Společné rozhodnutí pak budete realizovat, podniknete důležité kroky. Ve hře budou společné finance a investice ve prospěch rodiny. Pokud neplánujete nic podobné, pořiďte si něco pro radost.

 

Ryby

Rychlost a odvaha v komunikaci se vyplatí. Pochybnosti v hlavě zastavte, pošlete je pryč. Je čas nastartovat změny v denním rytmu. Věnujte se zdraví, dopřejte tělu, co potřebuje. S partnerem najdete novou společnou zábavu.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 7. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: