Horoskop pro každé znamení na 7. týden roku 2021 od 15.2 do 21.2.2021

14.02.2021 10:29

Beran

Citelný neklid se rozplyne. Chytíte se několika pevných bodů, které vám poskytnou pocit jistoty. Máte před sebou super víkend. Můžete počítat s dobrými zprávami. Také doma najdete pohodu a zklidnění. Posílíte osobní vztah.

 

Býk

Spousta povinností se netenčí. Ale máte před sebou dny, které vám dodají optimismus. Přístup k novým informacím vám ulehčí rozhodování. Ujasníte si, jak dosáhnout cíl, ale zatím si necháte plány pro sebe. Nemusíte nic vysvětlovat.

 

Blíženci

Ztráta času i iluzí vás může rozesmutnit, ale jste alespoň o krok dál. Čeká vás pár milých překvapení. Budete řešit nová témata, cestu vám zkříží zajímavá bytost. Pozor na málo čitelné finanční nabídky. Posilujte změny, které jste nastolili.

 

Rak

Rytmus práce by jiné možná položil, vy si posilujete kondici. Čeká vás příjemné setkání, rádi si popovídáte a necháte se inspirovat. Máte nějaký sen, a přestože jste možná blíž k realizaci, zatím se nikomu nesvěříte.

 

Lev

Ve vztazích zkoumáte, co je správné a kde můžete udělat prospěšné změny. Vaše snaha přinese ovoce. V práci bude něco jiné, nečekaně nové. V komunikaci pokročíte, bude důvod udělit si pochvalu. Taktické kroky se vyplatí. Naučte se usmívat.

 

Panna

Aktivně předložíte své návrhy, a ne všichni budou s vámi souhlasit. Máte se naučit stát si za svým. Dočkáte se podpory v místě, kde to nečekáte. Budete postavení před větší rozhodnutí. Nebojte, zvládnete správně vyhodnotit, co je dobré.

 

Váhy

Pochopili jste, že musíte chystané změny naplánovat v krocích. Pustíte se do toho. Uspořádáte si finance. Zaskočí vás stav účtu a chvíli budete přemýšlet, co jste všechno pořídili. Děti vás překvapí nečekanými požadavky.

 

Štír

Partnerské výměny názorů pokračují. Jestli si vzájemně nasloucháte, máte možnost povýšit svůj vztah. Můžete se naučit vidět chyby, aniž byste je chtěli stále opravovat. Druhým pak můžete s láskou vysvětlovat, jak je to snadné.

 

Střelec

Do života můžete vnést řád, ale vyžádá si to soustředění. Nesmíte se nechat odradit prvotním neúspěchem. Tvůrčí práce nebo pohybové aktivity vám vylepší náladu. Potíže se mohou objevit v pracovní komunikaci.

 

Kozoroh

Spontánní rozhodnutí vás naplní nadšením a začnete hned jednat. Vzniklé potíže vám připomenou, že je potřeba vše promyšleně plánovat. Nově si nastavíte finance a stanovíte si velký cíl. O víkendu se uvolníte a užijete si svobodu.

 

Vodnář

Zůstáváte ve velkém komunikačním kole. Někomu se podaří maximálně upoutat vaši pozornost. Nedávné změny na domácí půdě mají další pokračování. Podaří se vám vyřešit problém, konečně můžete říct, že je hotovo.

 

Ryby

Zahájené změny vám způsobí radost ve chvílích, kdy si uvědomíte, jak dobře je zvládáte. S posíleným sebevědomím posunete laťku svých nároků. Nezapomeňte držet spánkový režim, odpočinek je pro vás zásadní. Čekejte dobrou zprávu.

 

zdrojHoroskop pro každé znamení na 7. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: