Horoskop pro každé znamení na 6. týden roku 2022 od 7.2 do 13.2.2022

06.02.2022 10:38

Beran

Vnitřní napětí bude souviset se sliby, které jste neuváženě dala. Naštěstí máte schopnost rychle se zorientovat a poradit si i s nečekanými situacemi. V rámci rodiny budete řešit nedorozumění ve vztazích. Pozor na emotivní reakce.

 

Býk

Zvládnete domluvit spoustu věcí, vyřešíte i záležitost, se kterou jste nepočítala. Přesto se dlouho nezbavíte pocitu, že ještě něco chybí, že jste na něco zapomněla. Budete mít sklon dohadovat se s partnerem a sklidíte výčitky.

 

Blíženci

Spousta věcí vám bude skvěle vycházet, takže vás může zaskočit kritika. Naplánovala jste si nějaké změny a pokusíte se je realizovat. Smlouvání a přesvědčování vám teď moc nepůjde, neplýtvejte energií. Překvapí vás někdo z okolí.

 

Rak

Chystáte se zvládnout více úkolů najednou, promýšlíte strategii. Až později si uvědomíte, že jste naplánovala mnohem více, než se dá stihnout. Partner bude terčem kritiky, možná hlavním důvodem nespokojenosti. Nespěchejte se závěry.

 

Lev

Chytáte se příležitosti předvést svou šikovnost v celé parádě a bude se vám dařit. Starší kontakty posílíte, navážete nové. Některá vaše očekávání jsou trochu přehnaná, ale i tak rozpoznáte, že žijete dobré období. Nekomplikujte si ho.

 

Panna

Čeká vás spousta práce a hledání cesty, jak věnovat čas i jiným oblastem života. Děti potřebují vaši pozornost více než obvykle. Spolehnout se můžete na pomoc a vstřícnost partnera. Jestli máte tvůrčí plány, neodkládejte je.

 

Váhy

Domácí území zvládáte organizovat s jistotou sobě vlastní. V oblasti pracovní na chvíli zaváháte. Některá očekávání se nenaplnila, budete muset rozhodnout, jakým způsobem pokračovat. Je potřeba se něčeho vzdát. Nespěchejte.

 

Štír

Komunikace funguje skvěle, také děti jsou důvodem k radosti. Domácnost si vyžádá nějakou práci, ale nic, co byste nezvládla. Starosti tentokrát přijdou z oblasti financí, hypotéky, dluhy, dědictví. V práci budete řešit vztahy.

 

Střelec

Sebevědomě zadáváte úkoly, rozdělujete směřování investic, inspirujete členy rodiny. Komunikace vám nevychází s lehkostí, na kterou jste zvyklá, ale nedáte nic najevo. S partnerem se budete přetahovat a vůbec nedojdete ke společnému závěru.

 

Kozoroh

Váš náboj je neutuchající, předvádíte akceschopnost i v oblastech, kterým jste doteď nevěnovala pozornost. Sklidíte úspěšný posun v komunikaci, navážete nové vztahy. Emoční napětí se může nečekaně objevit ve vztahu partnerském.

 

Vodnář

Rozhodnete se udělat několik zásadních kroků mimo hlavní scénu. Výsledek vás potěší. Ovšem pochvalu nečekejte, být úspěšný máte prý v popisu práce. V rámci rodiny utratíte dost peněz a užijete si milé překvapení. Děti si vyžádají pozornost.

 

Ryby

Jupiter vás vede šťastně a pokud mu aktivním zvyšováním laťky nepřekazíte cestu, bude důvod k radosti. Vlastně se máte naučit užívat si menší tranzitní úspěchy na cestě k cíli. Máte dost energie překonat vše, co by mohlo vaši spokojenost rušit.

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 6. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: