Horoskop pro každé znamení na 52. týden roku 2021 od 27.12 do 2.1.2022

26.12.2021 10:24

Beran

Svátkování se vás sice dotýká, ale zastavit se vás nepřiměje. Aktivně se zúčastníte všeho, co se nabídne. Dokonce se octnete i tam, kde to neplánujete. Nový vítr vás začne unášet už těsně před začátkem nového roku.

 

Býk

Snažíte se pro svou polovičku udělat maximum, ale vtisknout své představy se vám nepodaří. Možná budou dny až příliš pohyblivé na váš vkus. Po víkendu si naplánujete nové kroky. Vlastně je přinese život v přímém přenosu.

 

Blíženci

Proměnlivé události vám nabídnou možnost zažít pěkné i celkem kontrastní situace. Vyzkoušíte si odolnost i trpělivost. Neobvyklé prožitky s partnerem ovlivní některý z vašich plánů. Čeká vás větší finanční rozhodování.

 

Rak

Kloubíte radosti a povinnosti, najdete úžasné důvody, proč se radovat. A také důvody k mrzutosti, a pokusíte se je potlačit. Budete si hlídat své plány něčemu nebo někomu se vyhnout. V partnerství se objeví jisté změny.

 

Lev

Novinky v pracovní oblasti mají celkem širokospektré dosahy. Partner si vyžádá zvýšenou pozornost, to rozhodně nepřehlížejte. Práce samotná vás zajímá, tušíte, že budete objevovat trochu nové světy. Otevřete se jim.

 

Panna

Mnoho slov způsobí mnoho přemýšlení. Budete zkoumat sebe i okolí, zkusíte vyhodnotit, kdo je více manipulativní. Provětráte domácnost, postaráte se o program pro děti. Sepíšete si seznam úkolů. Vzápětí vás zaskočí potřeba ho změnit.

 

Váhy

Jestli jste čekala klidné dny, bylo to hodně pošetilé. Nachystaný program bude vybočovat z normálu hned zkraje. Budete muset improvizovat. Vyzkoušíte si trpělivost i schopnost postavit se nekomfortním požadavkům. Tvorba je pracná.

 

Štír

Pobídky i tlaky vás vedou k cestě, o které jste možná ani nepřemýšlela. Budete klást proti sobě výhody a nevýhody, ujasníte si své priority. I když informace zvenčí budou spíše matoucí, rozhodnete se správně. Jen rodina vám dá zabrat.

 

Střelec

Prochází vámi nejrůznější pocity. Chvíli nahoře, chvíli dole a těžko může někdo čekat, že se vám teď bude chtít dělat něco rozumné. Vyberete si činnosti podle nálady a všimnete si, jak se nenápadně přeskládal váš žebříček hodnot.

 

Kozoroh

Někdo vás velmi potěší a u jiných si uvědomíte, že jste jen výhodným kontaktem. Budete přemýšlet a hledat nejlepší cestu, přeskládáte své zájmy i cíle. Velké plány si zaslouží pozornost, zvednou vám náladu a důvěru v sebe.

 

Vodnář

Jen co splníte všechny povinnosti, začnete přehánět. Smysl pro přiměřenost naštěstí neztratíte na dlouho. Jen pozor na sliby, do kterých se můžete sami zamotat. S víkendem se změní vítr, začnete plánovat i myslet nově.

 

Ryby

Snaha dát své filozofii pevný rámec nebo jasné pojmenování vám nevyjde. Nadále budete balancovat a vybírat si, co se vám hodí. Někoho můžou vaše volby překvapit, vy si je užijete. Starší plány a kontakty získají nečekaný význam

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 52. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: