Horoskop pro každé znamení na 51. týden roku 2022 od 19.12 do 25.12.2022

18.12.2022 11:43

Beran

Vyzkoušíte, kam až dosáhne ruka vaší štěstěny. Odhadnout míru není lehké, dny jsou plné očekávání. Víkend vám nabídne směs událostí a prožitků. Budete vše zvládat, ale ta rychlá jízda může způsobit, že si mnoho věcí nezapamatujete.

 

Býk

Spolupráce s partnerem se daří, přesto se dostanete do tísně. Budete bilancovat, co všechno stíháte, sestavíte nový harmonogram. Zraje ve vás plán, ale zatím si necháte vše pro sebe. Vychutnávejte atmosféru překvapení. Uvolněte se.

 

Blíženci

Zdálo se vám, že to nejde, ale skutečně zvednete tempo. Zjistíte, že jste něco zapomněli, rychle budete dohánět. Postaráte se partnerovi o změnu plánů. S víkendem přijde změna. Zprávy vás potěší. Plně si vychutnáte přítomný okamžik.

 

Rak

Dotahujete, co je potřeba. Máte sklon vše přehánět. Nervozita vyvrcholí v pátek. Poté se události začnou skládat v příjemnějším rytmu. Atmosféra překvapení a sdílení. Stihnete i odpočinek, než vás novinky opět postaví do pozoru.

 

Lev

Doma dotahujete vše potřebné. Více pozornosti si vyžádají nejen děti, ale i vaše tvůrčí ambice. Něco si vysníte. Pak už se necháte unášet atmosférou svátků a novinek. Budete plní emocí i laskavých slov. Novinky se objeví i v dalších dnech

 

Panna

Komunikace vám zabere dost času, ale zařídíte vše, co je ještě potřeba. Pracovní oblast vám může trochu zkomplikovat plynulost kroků. Na domácí půdě urovnáte lidi i předměty a vykouzlíte atmosféru, kterou jste si naplánovali.

 

Váhy

Konečně se myšlenky rozptylují do ztracena a můžete se soustředit na to, co právě žijete. Sami si určujete hranice svého klidu a neklidu. Důležité je věřit, že vše je dobré. Pak se můžete nechat unášet svými sny i překvapením zvenčí

 

Štír

Prokážete své organizační dovednosti, nasměřujete všechno tak, jak je potřeba. Do života vnesete nějakou novinku. I když bude stát zvýšené úsilí. Pak si vychutnáte blízkost svých lidí i momentů překvapení ve více oblastech.

 

Střelec

Ještě pár tahů za oponou a můžete vstoupit do světla. Halasně předvedete, co a jak bude, ohlásíte, co očekáváte od druhých. Sváteční víkend vám přinese mnoho pěkných prožitků. Vysloužíte si pochvalu, ocenění. Vychutnejte si uvolnění.

 

Kozoroh

V hlavě máte mnoho plánů i představ. Dotáhnete úkoly tak, abyste se mohli soustředit jen na to, co je důležité teď. Nový přístup, nový postoj. Otevírá se možnost vychutnat si okamžiky i překvapení srdcem. Užijte si dny a své lidi.

 

Vodnář

Situace si vyžádá, abyste něco přehodnotili. Na poslední chvíli přeskládáte plány. Zprávy, které přijdou, vás potěší. Sváteční víkend bude pro vás nečekaně příjemným zastavením tempa, které prožíváte. Vychutnáte si každý okamžik.

 

Ryby

Nastavujete si nově pracovní aktivity. Určíte si hierarchii svých kroků. Pokuste se vyhnout tvorbě velkých očekávání. Protože je čas vnímat přítomnost a lásku a kouzlo okamžiku. Dny svátků budou skvělou inspirací. Nechejte se unášet.

 

zdroj Horoskopy – Jen pro ženy – OnaDnes.cz (idnes.cz)

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: