Horoskop pro každé znamení na 51. týden roku 2021 od 20.12. do 26.12.2021

19.12.2021 10:42

Beran

Umění pochválit sama sebe vám rozhodně nechybí. Naštěstí, protože okolí k vám bude docela kritické. Přes veškeré starosti spojené s domovem můžete čekat velké příjemné překvapení. Dostaví se radost, uvolnění a únava

 

Býk

Děti vám působí radost, a jestli povolíte ve svých nárocích, užijete si ji naplno. Těšíte se na setkávání. Drobné překážky, různá překvapení a atmosféra rodiny naplní všechny dny. Přestaňte si hlídat linii.

 

Blíženci

Osobní záležitosti se poskládají do klidové polohy, práce si vyžádá ještě chvíli koncentrované pozornosti. Nápaditost a šarm předvedete na mnoha fórech, užijete si radost. Překvapení se odehrají spíše ve skrytu

 

Rak

Jedete do finále a můžete se těšit. Užijete si vlastní vyčerpání a únavu. Ale také radost a zklidnění. Emotivní výměny názorů budou jen krátké a rychle vyšumí. Návštěvy si užijí vaší pohostinnosti. Dopřejte si dlouhé procházky.

 

Lev

Udržet rodinu v příjemné náladě vyžaduje soustředění. Možná se ochudíte o část vlastního pohodlí, o to víc si vychutnáte blízkost rodiny. Prostřídáte emoce všeho druhu a v duchu si pochválíte, jak pěkné všechno je.

 

Panna

Výsledky vašeho snažení vás naplňují hrdostí. Jen pozor, máte sklon průběžně si zvedat laťku, a to by mohlo být zničující. Dopřejte si nicnedělání, vychutnávejte barvy, světla, chutě i dárky a užívejte chvíle, kdy jsou všichni v klidu.

 

Váhy

Dopřejete si romantiku a příjemné rozpoložení, na které jste se těšila. Na nenadálé vyrušení budete reagovat celkem impulzivně. Předáváním informací vytvoříte nedorozumění a chvíli potrvá, než na ně přijdete.

Štír

Drobnými změnami sebe i domácího prostředí zaujmete členy rodiny. Partnerské dialogy budou nad očekávání milé, děti si vystačí s menším dílem vašeho servisu. Knihu zrovna číst nestihnete, ale konečně uvolníte všechen stres.

 

Střelec

Kupodivu přes všechny uplynulé hektické dny máte stále dostatek energie. Stanete se rádcem pro děti i kamarády, stihnete někoho zachránit. Užijete si rodinu a pocit vzájemnosti. Dostanete se do stavu tichého snění. Úžasný pocit.

 

Kozoroh

Nestihnete všechno, co jste si usmyslela. Přesto už přemýšlíte, do čeho se pustíte, až bude zase klid. Svátky si užijete v relativním uvolnění. Radost s blízkými a návštěvy si vychutnáte. Dobrá zpráva bude důvodem k oslavě.

 

Vodnář

Jakkoli se těšíte na krásné klidné dny, stále nosíte v hlavě některé pracovní úkoly. Pokuste se je vypustit, dopřejte si delší spánek. Zaměstná vás korespondence, na zprávy bude nutné reagovat hned. Překvapí vás partner.

 

Ryby

Překvapení přichází ze strany, kde by je nikdo nečekal. Nemusíte rozumět, jak vesmír věci skládá, vychutnejte si radost, kterou vám přináší. Letos zvládnete svátky bez stresů, užijete si rodinu a hry a uvolnění.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 51. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: