Horoskop pro každé znamení na 50. týden roku 2022 od 12.12.-18.12.2022

11.12.2022 13:08

Beran

Události rychle plynou. Můžete mít pocit, že často jen předstíráte, že víte, o co přesně jde. Práce, vztahy, finance, drobné novinky se střídají. Bude i radost. Nejspíš zareagujete nevhodně. S náladou partnera si nezahrávejte.

 

Býk

Vaše reakce na změny je nečekaně pozitivní. Pomůžou vám vyhnout se něčemu, do čeho se vám moc nechtělo. Starosti kolem dětí se nadmíru vyváží pozitivními prožitky. Zpomalte. Tendence být perfektní vám může způsobit stres.

 

Blíženci

Cítíte napětí i tíhu svých předsevzetí. Je to pro vás hnací motor a bude fungovat skvěle. Lidem kolem vás se dostane nervózního pohánění i laskavých slov. Budete udělovat úkoly i kritizovat. Při chválení nezapomenete na sebe.

 

Rak

Plníte povinnosti i sliby, které jste stihli porozdávat ve dnech, kdy bylo na všechno dost času. Zvládnete četná setkání a komunikaci na všechny strany, potěšíte partnera i přátele. Víkend bude příliš hektický, ale dáte to.

 

Lev

Možná máte dobrou náladu, ale na partnera se mračíte. Vstřícnost je výsadou silných. Před víkendem stihnete hodně úkolů, možná úspěšně pořídíte všechny dárky. Investice můžete přehnat. Dny budou stále dost pracovní.

 

Panna

Snaha pomoci a vyhovět si vyžádá dost energie. Rozdělíte si aktivity podle naléhavosti. Chvílemi půjdete až na hranice možností, ale dobře odvedená práce bude na vás fungovat jako nabíječka. Stihnete ještě utratit dost peněz.

 

Váhy

Střídá se ve vás pocit zodpovědnosti vůči povinnostem a nadšení způsobené lidmi ve vaší blízkosti. Týden bude hektický, ale převážně velmi pozitivní. Drobné nedorozumění nesmíte brát osobně. Manipulace je možná, jen když ji dovolíte.

 

Štír

Máte stále velmi na pilno. Zvládnete neuvěřitelné množství úkolů. Postaráte se, podpoříte přátele, poradíte všem, kdo si řeknou. O víkendu můžete narazit na nepochopení. Nenechte se ovlivnit, máte před sebou dny, které si můžete užít.

 

Střelec

I když nemáte úplně jasno, co je potřeba přesně dělat, budete postupovat dobře. A zvládnete své povinnosti bez větších příprav. Pracovně trochu jako na houpačce, někdo vás pochválí, u někoho budete muset své kroky obhajovat

 

Kozoroh

Všechny energie se sbíhají k vám, musíte řešit mnoho věcí, postarat se o více lidí. Úspěšně si poradíte se vším, co se od vás očekává. Pracovní zádrhel může zůstat viset, ale vy musíte jít dál. Něco potřebuje ještě zrát. Pochvalte se za to, co vyšlo.

 

Vodnář

Zapomeňte na pocit, že byste měli dělat víc. Naopak. Vnímejte, co se vám daří, vychutnejte si každou pochvalu. Protože ocenění přijde. Víkend se může trochu zkomplikovat. Naštěstí jste mistři improvizace a operativních řešení.

 

Ryby

Aktivity máte rozložené tak, abyste potěšili všechny své lidi. Nemusí se to podařit vždy absolutně, ale můžete být spokojení. Potěší vás zpětné reakce. Víkend bude neobvykle rušný a domluva náročná. Nespěchejte, zhluboka se nadechněte.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 50. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: