Horoskop pro každé znamení na 50. týden roku 2021 od 13.12 do 19.12.2021

12.12.2021 10:31

Beran

Rozhodnete se dělat vše po svém a bez odkládání. Získáte tak dobrou náladu a postaráte se o vylepšení celkové atmosféry doma. Jen pozor, reakce okolí bude jiná, než očekáváte. V práci se budete muset přizpůsobovat.

 

Býk

Máte vše ošetřeno, naplánováno, věci se usazují tak, jak jste si to představovala. Další plány teď řešit nebudete. Malá nepříjemnost vám zaměstná myšlenky, ale denní povinnosti vás opět vrátí do navyklého rytmu.

 

Blíženci

Změny, které jste nastolila, nakonec omezují i vás. Budete se snažit některé věci vrátit. Kritiku a vztek na partnera ventilujte zuřivým úklidem. V krátké chvíli pak zvládnete vytvořit pěknou atmosféru kolem sebe.

Rak

Pečlivě střežíte, aby vaše plány nic nenarušilo. V práci dotáhnete vše potřebné do finále. Přestože doma každému přidělíte úkol, sama budete řídit každý krok. Předvedete to nejlepší, co ve vás je. I schopnost znervóznit okolí.

 

 

Lev

Všichni kolem si uvědomují, že něco končí. Pro někoho jde jen o konec roku, někdo se chystá na novou etapu. Těšíte se na své změny a snažíte se teď za sebou uklízet a nechat dobrý dojem. Dny budou hektické a vyčerpávající.

 

Panna

Vůně blížících se svátků a hromada povinností, které jste si sama naložila, zcela zamlžily vaši schopnost vnímat čas. Pojedete v rychlém tempu a chvílemi můžete připomínat robota. Partner vám občas připomene, kde jste.

 

Váhy

Starosti všedního dne a potřeba vnitřní pohody se vám jen těžko kloubí dohromady. Víte přesně, co nebo kdo vám chybí. A také víte, co nemáte udělat. Takže bojujete sama se sebou a zkoumáte, jestli s vámi mluví hlava nebo srdce.

 

Štír

Utahaná jste už delší dobu. Místo žádoucího zpomalení, přichází teď další požadavky z okolí. Zanedbáváte sebe. Proto bude dobré se na chvíli zastavit a věnovat se výhradně sobě. Domácnost neuteče a v práci se to nějak zvládne.

 

Střelec

Ve snaze potěšit a překvapit své milé, připravíte na sebe těžký úkol. Současně ovšem budete bojovat s chutí nedělat vůbec nic. Potvrdíte si, že ideální svět neexistuje a pustíte se do konečných příprav svátků. Hlavně nic složité.

 

Kozoroh

Pořád se snažíte nepodlehnout hromadnému spěchu kolem vás. Možná vás trochu brzdí pocit, že dáváte více, než dostáváte. Ovšem pasivní výchovná lekce pro okolí zůstane nepovšimnutá. Máte-li požadavky, řekněte je.

 

Vodnář

Budete se snažit, aby váš vnitřní neklid nevyplaval napovrch. Jste nervózní úplně zbytečně. Přátelská setkání vám zvednou náladu. Domácí drobná překvapení vás potěší, rodina je zázemí, které si umíte vychutnat.

 

Ryby

Pracovně jste úspěšná, zasloužíte si vychutnat benefity. Váš sklon k perfekcionismu vás ovšem vede k navyšování osobních úkolů jak doma, tak v práci. Zvládnete hodně a potěšíte všechny kolem sebe. Užijete si vlastní dílo.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 50. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: