Horoskop pro každé znamení na 5. týden roku 2023 od 30.1. do 5.2.2023

29.01.2023 11:23

Beran

Neúspěšná snaha něco protlačit vás poučila. V komunikaci budete razantnější. Na domácí půdě procvičíte emoce i schopnosti vyjednávat. Nesnažte se ale uspět za každou cenu. Vnímejte situaci, vede vás k ráznému rozhodnutí.

 

Býk

Finance neřešíte rádi, ale podívat se pravdě do očí musíte. A projevíte se jako mistři. Nějaký kompromis, něco prostě vysvětlíte a ve finále vítězíte. Čeká vás pěkný rozhovor, pocit porozumění i uvědomění si hranice, za kterou jít nechcete.

 

 

Blíženci

Půjdete střemhlav za tím, co se vám líbí. Jestli má někdo připomínky, bude litovat. Na všechno najdete odpověď. S úkoly, které jsou v plánu, si poradíte. Víkend může bít emočně vypjatější. Zrajete k rozhodnutí, které musíte říct nahlas.

 

Rak

Po chvíli tiché přípravy nasadíte razantní postup. Tah na branku vám nepřekazí ani hlasitý nesouhlas. Budete jednoznační. Tak trochu si potřebujete dokázat svoji sílu nebo postavení. Sebevědomí je na místě. Budete řešit finance.

 

Lev

Přepočítáváte známé a přátele a přemýšlíte, kde se vaše kontakty ztrácí. Nostalgii způsobí právě příjemné setkání. O víkendu bude potřeba věnovat nějaký čas práci. Čekají vás úkoly, na které se musíte připravit. Důvěřujte své síle.

 

Panna

Pracovně máte celkem nabito. Přesto si ještě přiložíte. Navíc zatoužíte vidět přátele, probrat pár věcí. Zaběhnutý rytmus dostane nové dimenze. Někdo vás nepříjemně překvapí. Vyberete si čas pro sebe a ujasníte si, kde se stala chyba.

 

Váhy

Tvůrčí impulzy jsou všude velmi přítomné. Pozornost ovšem musíte věnovat pracovním záležitostem v takovém modu, který se od vás očekává. Bude se vám dařit a úspěch si užijete. Potrápit vás mohou jen myšlenky na chystané změny

 

Štír

Partner, děti, rodina a krátké cesty odněkud někam budou předmětem nekonečně měnících se domluv. Naštěstí jste trpělivější než obvykle a členy rodiny uřídíte. Jen nesmí nabourat váš prostor. To pak pojmete hodně razantně.

 

Střelec

Události kolem působí chaoticky. Příležitosti ke smíchu se nekoordinovaně prostřídají s emocemi vzteku nebo marnosti. Jestli hledáte harmonii, máte smůlu. Nabízí se ale spousta ostrůvků porozumění. Můžete je obcházet a užívat si je.

 

Kozoroh

Máte velký rozptyl. Všude, kam se pohnete, vás čekají úkoly. Protrénujete si trpělivost i schopnost zvednout hlas. Při neshodě s partnerem nebude fungovat nic. Odložte téma na další týden. Teď bude potřeba dát do pořádku finance.

 

Vodnář

Stále je co řešit, ani tento týden nebude odpočinkový. Pozor na sklon prosadit neověřené postupy. Nechcete narazit na vlastní překážky. Protože je práce vyčerpávající, naplánujte si hned teď povinný odpočinek. Partner se postará o změnu

 

Ryby

 
Na domácí půdě klid, přesto je potřebné věnovat pozornost upevňování vztahů. Laskavost posiluje důvěru. A přeneste ji i do svých tvůrčích aktivit. Pochvalte se. Jinak si pochybnostmi o sobě zničíte radost z práce, která vás baví.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 5. týden roku 2023 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: