Horoskop pro každé znamení na 5. týden roku 2022 od 31.1 do 6.2.2022

30.01.2022 10:29

Beran

Práce vás dostihla a absolutní pozornost je na místě. Přátelé a rodina jdou stranou. Pouze partner se o svůj díl vaší péče ošidit nenechá. Jestli zaujmete vstřícný postoj, získáte oddaného spojence na dlouho dopředu.

 

Býk

Zpytujete svědomí a své kroky ve chvíli, kdy je vám většina v okolí nakloněná. Neztrácejte čas. Setkáte se s inspirativní skupinou, upravíte některá svá přesvědčení. Drobné potíže v práci vás nesmí zastavit. Jste na cestě hledání nových postojů.

 

Blíženci

Pracovní témata vám nedovolí vyskakovat moc vysoko, přesto si tanec dopřejete. Užijete si nějaké překvapení, potěší vás příjemné setkání, sklidíte nečekanou poklonu. Všechno trochu nenápadně, stranou. A budete snít, co dál.

 

Rak

Názory si skládáte trochu nově, poslední události mají na vás výrazný vliv. Čeká vás milá společnost, užijete si pozornost partnera i přátel. Ujasníte si, kam chcete své snažení směřovat. Možná se pustíte do zcela nové aktivity.

 

Lev

Pracovně zaperlíte. Rozjedete nějaké vlastní aktivity, příjemně upoutáte pozornost okolí. Jen partnerství se neposune tak, jak byste ráda. Budete přemýšlet, jak život vylepšit. Oceníte výhody, které získáváte díky rodinným příslušníkům.

 

Panna

Nabízí se radost z mnoha stran. Důležité je, co jste udělala pro svou kondici. Máte se věnovat sobě, zvláště pokud jste tuto stránku žití zanedbávala. Ve vztazích najdete podporu. Mnoho radosti vám poskytnou děti.

 

Váhy

Změny či úpravy domova budou příjemné. Sdílení radosti se členy rodiny se vám postará o dobrou náladu. I když děti vám dají zabrat, budete vše zvládat. Pracovní aktivity dopadnou lépe, než jste čekala. Důvěřujte si.

 

Štír

Úspěšná jízda vyřizování úkolů a předsevzetí pokračuje. Nové aktivity partnera vám trochu komplikují život. Na rodinu jste více sama, hledáte způsoby a zkratky, jak si poradit. Rytmus najdete, jen se snažte zachovat trpělivost.

 

Střelec

Výsledky vašeho snažení budou konečně vypovídat vynaložené energii. Podaří se vám dobrý kousek, jen nebude čas slavit. Chystáte se rozjet něco nového. Zvažte prezentaci svého záměru, zdá se, že vám někdo opravdu nerozumí.

 

Kozoroh

Aktivním přístupem posunete své plány mnohem dál, než jste předpokládala. Pravda, někoho ve svém okolí popudíte, počítejte s kritikou. Zabrat vám dají finance, ale vcelku vás čeká velmi úspěšný týden. Drzostí se vám podaří něco získat.

 

Vodnář

Vaše vlastní ambice naráží na překážky. Přiznejte si ovšem, že úspěch je s vámi. Svou šikovnost předvedete ve více oblastech. I když pochvala zvenčí nepřijde, na domácí půdě sklidíte obdiv i uznání. Potrénujete trpělivost a výdrž.

 

Ryby

I když v sobě jste ještě plná starostí, venku vychází slunce. Některé věci se vám splní, aniž byste vynaložila více úsilí. Je čas na odvážné plány. Rozšíříte pole působnosti, potkáte nové lidi, posílíte víru ve své schopnosti.

 

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 5. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: