Horoskop pro každé znamení na 5. týden roku 2021 od 1.2. do 7.2.2021

31.01.2021 10:50

Beran

Hlavním tématem jsou hodnoty. Řešíte peníze, případné investiční aktivity, které nemusí být úplně výhodné. Přesto vám dá nejvíc zabrat otázka vlastní hodnoty. Ujasňujete si, co všechno unesete, kam až jste ochotni couvat

 

Býk

Domluva s partnerem si vyžádá soustředěnou komunikaci. Vlastní šikovností nakonec dosáhnete, co potřebujete. Nepřehlížejte požadavky nadřízených, kontrola bude přísná. Chvíle k odpočinku se naskytne jen o víkendu.

 

Blíženci

Podezření z manipulace rychle zaženete. Dny přinesou více radosti a pokud máte děti, bude veselo. Přestanete plánovat cokoli převratné. Budete trénovat odpojení od všech starostí. Podaří se vám nastolit v sobě chybějící rovnováhu.

 

Rak

Na domácí půdě se odehraje něco velmi příjemné. Menší stín může vrhnout debata týkající se peněz a investic. Nepřipustíte, aby narušila klid, který chcete vnímat. Jestli partner vede nějaké války, nebudete tentokrát bojové nálady sdílet.

 

Lev

Pracovních úkolů není ani tak moc, ale jsou velmi proměnlivé. Ve skutečnosti jen těžko chytáte, co se od vás očekává. Pocítíte úspěch v komunikaci a náležitě ho hned využijete. Nepotrvá dlouho. Po neděli budete muset něco vysvětlovat.

 

Panna

Dobrou kondici si musíte zasloužit. Jestli není, naplánujte si pravidelnou péči o sebe. Budete hodně starostliví. Poupravíte domácí řád, budete chválit a odměňovat. S hromadou pracovních úkolů si poradíte taky celkem úspěšně.

 

Váhy

Prezentace sebe a svých záměrů dopadne výborně. Získáte dalšího fanouška, posunete se zase blíže k cíli. Děti vám náročná rozhodování rozhodně neulehčí. Budete muset zaujmout jasné stanovisko a trvat na něm.

 

Štír

Stále vám nechybí elán a stále máte pocit, že jedete z posledních sil. Je to omyl. V těchto dnech poznáte, jak velký rozsah jste schopni zvládnout. Hromada úkolů, stresorů i nečekaně zábavných chvil. Poradíte si se vším

 

Střelec

Pocit, že nejste na všechno sami, vás posílí. Potkáte známé, užijete si příjemné rozhovory. Pokusíte se partnera motivovat k nějaké akci. Věřte, že čím aktivněji budete tlačit, tím menší pravděpodobnost, že najdete společnou řeč. Smiřte se.

 

Kozoroh

Rozhodili jste sítě v oblasti pracovní a teď se dostavil potěšující výsledek. Jste moc nároční, ale i tak se můžete alespoň trochu pochválit. Posbíráte zajímavé informace a promyšleně je použijete. Děti vám připraví překvapení.

 

Vodnář

Přátelé vás přimějí udělat něco jinak. Malichernosti vás obtěžují a potřebujete na chvíli zcela vypnout. Zdá se, že tlak na vás se nezmenšuje. Působíte rozhodně a silně, ale dá vám to stále větší práci. Nebojte, brzo bude líp.

 

Ryby

V myšlenkách se zabýváte vztahy, vracíte se do historie. Spojíte něco, co vám dříve nedávalo smysl. Osvobozující pocit. Menší mrzutost ze strany přátel si vysvětlíte jako znamení, že máte udělat změnu. Potkáte inspirativní osobu.

 

Zdroj:Horoskop pro každé znamení na 5. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: