Horoskop pro každé znamení na 49. týden roku 2022 na týden od 5.12. do 11.12.2022

04.12.2022 11:33

Beran

Máte naplánováno hodně úkolů a skutečně zvládnete mnohé zrealizovat. Budete rychlí a neklidní, postavíte před sebe novou výzvu. O víkendu počítejte s dohadováním na domácí půdě. Nic neprosadíte, ale radost se nakonec dostaví.

 

Býk

Měníte strategii a výsledky vám dají za pravdu. Postupně si nastavíte změny ve více oblastech. Jen rodina může vzdorovat. Co se líbí vám, bude v rozporu s tím, co si představují vaši milovaní. Nebojte, domluvíte se. Jen ne hned.

 

Blíženci

Napětí se přemístilo do jiných oblastí. Práce jde snadněji, pokusíte se vnést harmonii do vztahu. A nepůjde to úplně lehce. I když cítíte, kde jste silní a využijete svůj šarm. Trochu vás potrápí finance. Možná je lepší nic nepočítat.

 

Rak

Vaše podpora a pomoc druhým vás inspiruje ke změně vlastních postojů. Rozhodnete se udělat si pořádek kolem sebe. I když nečekáte, že půjde vše samo, překvapí vás, jak moc musíte bojovat. Ale na konec přijde úleva.

 

Lev

Zvládáte více věcí najednou a samozřejmě se to odráží na kvalitě. Je co vysvětlovat okolí, sami si ujasňujete, jak nejlépe vlastní energii rozdělit. Máte plány, o kterých zatím nemluvíte. Nutnost přestavět své návyky si vyžádá čas.

 

Panna

Doma se stále vše přepočítává, snad se nový řád brzo usadí. Novinky vnesete i do způsobu své práce. Trochu neklidné dny přinesou trvalejší vylepšení. Pozor na přátelské sliby. Nebudou vycházet, proto plánujte vždy i náhradní program.

 

Váhy

Vkládat nové myšlenky do zaběhlých systémů není lehké. Ale máte talent nadchnout druhé a spolu pak zvládnete oživit vaše představy. V profesních záležitostech můžete narazit na neochotu nebo nesouhlas. Po víkendu pojede vše hladce.

 

Štír

Mnoho povinností zůstává jen na vás. Jednat budete hodně svižně. Potrápí vás ztížená komunikace, možná něčí snaha manipulovat výsledek. Doma by mělo všechno fungovat tak, jak jste to nastavili. Nikdo se ale bez vás neobejde.

 

Střelec

Laťka je nastavená, jste rozhodnutí prosadit si své. Některé názory budete tvrdě přehlížet. Partnerská domluva by měla být snadnější než v minulých dnech. Jen v otázkách investic těžko najdete společnou řeč. Netlačte, napětí povolí samo.

 

Kozoroh

Jestli vás něco delší dobu trápí, rozhodně jste nedali nic najevo. Až teď opatrně spouštíte program k řešení. Pracovní aktivity pojedou plným tempem. Partnerské vztahy ne. Je mnoho překážek, které musíte spolu probrat.

 

Vodnář

Kolem vás je stále velmi živo. Konečně se do všech povinností vešlo i několik větších radostí. Užijete si zábavu, i když přátelské setkání nevyjde, jak bylo plánované. Neodkládejte to veselí na víkend, bude trochu náročnější.

 

Ryby

Pozornost je zaměřená na rodinu a domácnost. Máte příležitost dotáhnout tady dávnější plány do finále. Alespoň udělat konečné rozhodnutí. Dost vás zaměstnají děti. Pokud tvoříte, energie poplyne chvíli trochu ztuha, ale najdete správnou cestu

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 49. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: