Horoskop pro každé znamení na 49. týden roku 2021 od 6.12 do 12.12.2021

05.12.2021 10:40

Beran

Zavládne chaos. Největším kritikem budete tentokrát vy. Učit se novým přístupům nemáte v úmyslu, jakkoli víte, že je čas na sobě pracovat. Teprve po víkendu jako by vše dostávalo opět řád. Něco pochopíte a zklidníte se.

 

Býk

Nosíte v sobě velký nesouhlas a nemůžete ho vyjádřit tam, kam patří. Čeká vás boj s tím, aby vás tato negace neovlivnila v rozhodnutích, kde jste až doposud měla jasno. Zhluboka se nadechněte a naslouchejte srdci. Povede vás.

 

Blíženci

Vnitřní neklid se promítne do všeho, co budete dělat. Události vás povedou k sebereflexi. Žádné výmluvy už nepomůžou. Připravte se na nutnost pojmenovat, na čem vám skutečně záleží. Změny jsou na spadnutí.

 

Rak

Naberete novou energii, budete chtít sdílet své zkušenosti. Novinky přátel vás zaskočí. Tam, kde očekáváte radost, zůstanete v údivu stát. A naopak, potěší vás ten, od koho to nejméně čekáte. V práci přijde milé překvapení.

 

Lev

Tvůrčí práce a děti vás nabijí energií i pocitem radosti. Pracovní povinnosti vám ale moc rozletu nedovolí. Pozornost je potřeba věnovat zejména partnerskému vztahu. Naplánujte si společnou akci, na kterou se budete těšit.

 

Panna

Čeká vás rozsáhlá komunikace a trocha přehánění. Pohánět vás bude stálý pocit, že máte méně času, než potřebujete. Nejvíce vás vyčerpají domácí záležitosti. Nejspíš proto, že vaše očekávání, jak to má doma vypadat, jsou trochu snová.

 

Váhy

Partner  nebo jiný člen rodiny si vyžádá více pozornosti, než vám aktivity dovolují. Budete muset upravit plány. Bravurně se vypořádáte se závazky a doma zklidníte atmosféru. Potřebné dobití baterek se vám pak nabídne samo.

 

Štír

Mnoho věcí se podařilo, jen vaše reakce je divná. Místo spokojenosti si kriticky posunete laťku výš. Přitom je vám jasné, že potřebujete dohnat spánkový deficit a že přátelé o vás dlouho neslyšeli. Ozvěte se jim.

 

Střelec

Projevy pozornosti a milým úsměvem získáte všechno, co v této chvíli potřebujete. Překvapíte široké okolí, jak moc v několika málo dnech posunete svůj projekt. Ovšem bílá místa stále zůstávají. Málo se věnujete rodině.

 

Kozoroh

Snažíte se vnímat jemnosti žití, přesto jste stále přísní sami k sobě. Změníte strategii. Dopřejete si zábavu, která vás těší. Užijete si příjemná setkání, naplánujete super akci. Domácí události vás trochu zaskočí, ale jen na chvíli.

 

Vodnář

Změny v režimu domácnosti se kříží s rozvrhem, který jste si nachystali. Partnerské rozhovory budou méně čitelné, oba potřebujete více naslouchat. Čekají vás úpravy v rozdělení financí. Dopřejete si něco většího pro radost.

 

Ryby

Všechno nejde samo, ale to jste ani nečekala. Podstatné je, že jste na správné cestě. Budete řešit vlastní prezentaci, ujasníte si, co přesně chcete světu ukázat. Překvapivá zpráva ovlivní tok vašich myšlenek. Potěší vás peníze.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 49. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: