Horoskop pro každé znamení na 47. týden roku 2022 od 21.11. do 27.11.2022

20.11.2022 12:07

Beran

Už víte, že začínat něco nové vám úplně nevychází. Přesto s odhodláním uspět to znovu zkusíte. Jestli jde o vztah, buďte opatrní v prosazování svých názorů. Máte sklon přehánět. Šarm a vtip vám ovšem nikdo nemůže upřít.

 

Býk

Partnerovo rozhoupání nálad nepotrvá dlouho. Rozhodnete se udělat něco zcela po svém. Budete řešit investice a dlouhodobé plánování. Vyčerpávající otázky odkládáte dlouho, je čas udělat konečná rozhodnutí. Šťastná náhoda vám pomůže

 

Blíženci

Každodenní úkony jsou hodně únavné. Věnovat se budete vztahům, pokusíte se najít společnou zábavnou aktivitu. Uděláte rychlý nákup, také promyslíte budoucí investice. Uvítáte zajímavé nápady, ovšem jeden způsobí hodně změn.

 

Rak

V nepříjemných situacích najdete světlou stránku. Oprášíte svůj zvyk obětovat se a pomůžete potřebným. Váš energetický náboj bude hodně kolísat. Ale pro zábavu čas najdete. S partnerem se na všem domluvíte na první dobrou.

 

Lev

Domácí povinnosti se štosují a kazí vaši jinak dobrou náladu. Pokusíte se odlehčit situaci humorem. Na chvíli se zabavíte a vymyslíte nová řešení pro staré problémy. Realizaci odložíte s dobrým pocitem, že už víte, co a jak.

 

Panna

Tak hladce jako v minulých dnech už to nepůjde. Zakopávání o překážky vás ale nezastaví. Něco většího vás čeká na domácí půdě. Situace bude proměnlivá a ovlivní běh dalších událostí. I když se vyčerpáte, baterky si dobijete nečekaně rychle.

 

Váhy

Dobrá i špatná zpráva přijdou v souběhu. Téma financí zůstane otevřené. Pozornost i energii zaměříte jinam, než jste plánovali. Svou agendu budete řešit razantně. Doma vás na chvíli přemůžou emoce. Spolu s rodinou zažijete něco nové.

 

Štír

Osobní stanovisko budete prezentovat neradi, ale je to nutné. Můžete působit přísně, ale jistě. Kotrmelce s partnerem vám rozproudí energii. Podaří se vám dát dohromady něco dobré. A bude důvod k pochvale, možná to oslavíte.

 

Střelec

Zvažujete mnoho variant a zbytečně si komplikujete život. Narazíte na přehnaná očekávání a neochotu ke kompromisu. Finance nevypadají tak, jak byste potřebovali. Přesto se dá mluvit o úspěchu. Příjemné zprávy, možnosti dobrých nákupů.

 

Kozoroh

Něco ze svých plánů musíte odstranit. Chvíli budete stát trochu bokem a ujasníte si, co změníte, kde přidáte. Domluvy nevychází tak, jak byly původně míněné. Zkusíte jednat jinak, nově. Nečekaná zpráva vám to umožní.

 

Vodnář

Pracovní náklad je už delší dobu velký, mísí se s potřebami rodiny. Bude nezbytné reagovat operativně, průběžně vícekrát změníte program. I tak zvládnete jednat velmi cíleně a s úspěchem. Společenské události se nevyhnete.

 

Ryby

Pouštíte se konečně do něčeho nového. I když jste se pokusili už dříve, tentokrát by mohl být start úspěšný, a hlavně definitivní. Nahraje vám nějaká nečekaná událost. Přátelé a nové kontakty budou velmi inspirativní.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 47. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: