Horoskop pro každé znamení na 47. týden roku 2021 od 22.11. do 28.11.2021

21.11.2021 10:45

Beran

Domácí prostředí ukáže dvě různé polohy. Nápady, realizace nějakého snu, ale také nutnost projít menší vztahovou zkouškou. Přátelé vás inspirují k činnosti, kterou později zpochybníte. Potěší vás zajímavé setkání.

 

Býk

Kritika vás nevyvede z míry, jste si vědomá svých předností. Skvěle se vám podaří zužitkovat nasbírané informace, získáte výhody. Budete odolávat nutkání porušit svá pevná pravidla. Najít shodu v partnerství bude náročné.

 

Blíženci

Pocit, že žijete novou etapu, vás chvíli leká a chvíli jste nadšení. V těchto dnech uděláte několik důležitých kroků. V rodině nastane příjemná změna. Vlastní nejistoty rozpustíte a vychutnáte si krásné příjemné okamžiky.

 

Rak

S partnerem se trochu přetahujete, ale ve finále dosáhnete toho, co chcete. Pracovně jsou dny úspěšné. I když neplatí některé dohody, nebo se mění pravidla, najdete pro sebe výhody. Peníze to nebudou, raději je teď neřešte.

 

Lev

Pokusíte se uchopit situaci a mít vše pod kontrolou. Narazíte na více místech, omezit vás může vlastní slabost nebo nejistota. Neplánovaná událost vám přihraje na kvalitní smeč. Přehoupnete se do pozice zcela spokojeného člověka.

 

Panna

Cítíte se poněkud upracovaně. Hned, jak nápor povinností povolí, začnete realizovat aktivní účast na místech, která vás těší. Užijete si různá setkání a povídání, dobijete baterky. Prožijete smutky i radosti neobvykle smíchané dohromady.

 

Váhy

Týden začíná velmi svěžím tempem. Vlastní aktivita vám otevře nečekaný prostor, živě se chopíte příležitosti. Se smutkem opustíte některý ze svých snových plánů. Vyhodnotíte, co je pro vás dobré, a najdete si nový sen.

 

Štír

Pracovní zátěž v těchto dnech bude gradovat. Vaší výhodou je schopnost rychlé reakce a vhodné taktiky. Něco možná přeženete, ale celkově lze mluvit o úspěšném jednání. Nemusíte nic znovu promýšlet, pokračujte.

 

Střelec

Partnerské hry vám víceméně vychází. Získáte, co potřebujete. Ovšem neskromnost by vás mohla o benefity rychle připravit. Je moudré přemýšlet, co řeknete a co si raději necháte pro sebe. Pracovní úspěch je jistý.

 

Kozoroh

Dlouhodobé investice si vyžádají zvýšenou aktivitu. I když se na chvíli bude zdát, že máte problém, nemusíte se bát. Ve skutečnosti vytěžíte nejvíce ze situace, která by byla pro jiné ztrátová. Nepochybujte, vychutnávejte.

 

Vodnář

Uvolnění a starosti se budou střídat natolik rychle, že je přestanete vnímat jako dvě různé energie. S úsměvem tak budete řešit těžké úkoly a s vráskou na čele se veselit v kruhu přátel nebo rodiny. Tempo je nutné zpomalit.

 

Ryby

Podařilo se vám zvládnout doma hodně úkolů z vlastního seznamu, je čas uvolnit se. Pustíte se do věcí, které nosíte v hlavě delší dobu. Pozor na sklon zpochybnit své kroky. Také příchozí informace filtrujte a neberte osobně

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 47. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: