Horoskop pro každé znamení na 46. týden roku 2021 od 15.11. do 21.11.2021

14.11.2021 10:19

Beran

Opět se aktivně pouštíte do několika záležitostí, které nezaručují úspěšné finále. Potvrdíte si, že trpělivost musíte ještě trénovat. Ovšem jiskra vám nechybí a získáte své obdivovatele. Sklidíte pochvalu a jistý druh odměny.

 

Býk

Nejdřív budete nabírat síly a dech na všechno, co tušíte, že přijde. Klidné dny vypadají jinak. Čeká vás celý soubor malých překvapení. Pocitově si vychutnáte souznění, jiskření i nenasytnost. Někdo vám projeví loajalitu.

 

Blíženci

Rozehrála jste několik menších projektů a jste překvapená, že nepřináší očekávané ovoce. Někdo by byl zklamaný, vám se podaří vytěžit ze záporných zkušeností cenné informace. Nelehké rozhodnutí zvládnete s grácií.

 

Rak

Snažíte se plnit si pracovní povinnosti, stíhat termíny. Do cesty vám začnou vstupovat informace a lidé, se kterými jste nepočítali. Něco vás velmi potěší, ale potřeba měnit plány vás vyčerpává. Vychutnejte si naplno své úspěchy.

 

Lev

Létáte trochu na oblaku svých teorií, a přitom máte před sebou hromadu záležitostí k řešení. Domácí i pracovní prostředí si vyžádá plnou pozornost. Ve vztahu je neklid a může vás vést ke snaze oslňovat někde jinde.

 

Panna

Názorově jste v rozporu s více lidmi, a obvykle vám to nevadí. Teď ovšem přichází informace, které vás nutí měnit postoje. Budete si vážit spřízněné duše ve své blízkosti. S víkendem vás čeká zásadnější rozhodnutí.

 

Váhy

Finance vás tlačí i baví, zprávy všeho druhu způsobí zmatek a pocit, že je nutné všechno znovu přepočítat. Spotřeba mladších členů rodiny je velká. Ovšem investice do zkrášlení domova vás těší. Udělejte si radost.

 

Štír

Věříte svým cílům, ale stále je někdo, kdo vás na cestě k nim zastavuje. Partner je zdrojem novinek, které musíte zpracovat. Chod domácnosti omezuje volnost, kterou byste teď tolik potřebovala. Poradíte si dost vtipně.

 

Střelec

Střídavé nálady ovlivní vaše aktivity. Bez logiky je budete přijímat a vylučovat. Něco vás velmi pobaví, někde budete slušně otrávena. Uděláte dost práce a skvěle si poradíte s nenadálou informací. Hlídejte si zdraví a kondici.

 

Kozoroh

Vyzařuje z vás klidná síla, i když uvnitř cítíte napětí. Je tady něco, čemu se musíte přizpůsobit, podřídit své plány. Šikovně využijete některé informace a kontakty. Přesunete si laťku jinam, a ještě o kousek výš. Dobrá práce.

 

Vodnář

Skvěle vám vychází spousta věcí, ale žel, není čas si je vychutnat. Proměny na domácím poli si vyžádají absolutní soustředění. Čas, který nevěnujete šéfovi, okamžitě obsadí partner. Společně vyřešíte, co vás tížilo.

 

Ryby

Rozdáváte dobrou náladu a užitečné rady. Ovšem sama potřebujete poradit, co dál. Dlouhodobě možná víte, ale denní režim vám neustále uniká. Užijete si pěkné setkání, příjemnou komunikaci, získáte inspiraci. Čeká vás rozhodování.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 46. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: