Horoskop pro každé znamení na 45. týden roku 2021 od 8.11 do 14.11.2021

07.11.2021 11:10

Beran

Projevíte spoustu ctižádosti, ale přínos neuvidíte. Ano, čekají vás i radosti a příjemná překvapení. Jenže tam, kde jste plánovali zisk, nebude nic. U přátel podporu nehledejte. Dýchejte zhluboka.

 

Býk

Domácí výměna názorů obarví aktivity celého týdne. Některé věci se pokusíte vysvětlit, některé s pocitem marnosti raději zamlčíte. Stejně náročné jsou tyto dny v práci. Nemůžete se zavděčit, snažte se prostě přežít.

 

Blíženci

Pracovní události dostanou spád, výměna názorů povede ke změnám. Konstruktivně přehodnotíte nejen kolegy, ale i vlastní postoje. Doma si projdete pocitem ztracenosti. Lásku a ukotvení najdete u dětí.

 

Rak

Vztah vám funguje, jen máte divný pocit, že se musí něco zásadního řešit. Naštěstí v tomto zůstanete nevyslyšeni. V těchto dnech hodně přemýšlíte. Pozor, ať se neztratíte ve světě vlastních představ a očekávání.

 

Lev

Práce doma jako by neubylo a partner hlídá, zda plníte, co jste naslibovala. Novinky v práci si vyžádají úpravy v denním rytmu. Čeká vás náročnější domluva s partnerem. Neklaďte si podmínky a nemějte očekávání.

 

Panna

Co jste nestihla vyřídit minulý týden, to budete teď prosazovat mnohem urputněji. Někde nasadíte přísnost, jinde zvolíte strategii sdílení a pomoci. Potěší vás společné aktivity s partnerem. Více odpočívejte.

 

Váhy

Potěšíte se z dílčích úspěchů, které přináší vaše aktivity. Do cíle máte daleko, přesto si ambiciózně přidáte ještě pár úkolů. Děti se také postarají o program navíc, takže vám nakonec nezůstane prostor pro sebe.

 

Štír

Čeká vás úkol, ze kterého máte trochu strach. Obrníte se znalostmi a laskavým vystupováním. Připravte se na nečekané momenty. Vždy nejdříve zvažte, co chcete říct. Ukvapeností byste si přidělala hodně práce.

 

Střelec

Zůstanete trochu skrytá. Najít pevná pravidla ve všech změnách, které probíhají, se vám zatím nedaří. Toužíte si promyslet strategii, případně využít všechny možné síly ze zálohy. Dopřejete si menší tajnou zábavu.

 

Kozoroh

Závazky budou narůstat, odměna ne. Ale díky důvěře, že všechno má svůj čas, si zachováte pracovní nasazení i dobrou náladu. Podpora přátel vás potěší. Písemnou komunikaci čtěte pozorně, můžete něco přehlédnout.

 

Vodnář

Váš nadřízený očekává výsledky v jiné podobě, než si představujete vy. Zkritizovat se zvládnete sama. Ovšem sama taky musíte udělat vše, co se očekává. A to rychle. Těšíte se na speciálně naplánovanou akci. Vychutnáte si souznění.

 

Ryby

Zůstalo vám trochu zmatenosti z minulých dnů. Vytvoříte znovu plán, jak se dopracovat k velkému cíli. Celé okolí je vám nakloněno, jen vy sama si kladete podmínky a výzvy, které vás ničí. Zklidněte. Meditujte a radujte se.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 45. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: