Horoskop pro každé znamení na 44. týden roku 2021 od 31.10. do 7.11.2021

31.10.2021 11:13

Beran

Příjmy a výdaje jsou ve velkém rozporu, a to je důvod k podrážděnosti. Ve vašich postojích se odrazí zbrklost a nerozvážnost. Dobrým pomocníkem bude partner, jestli si ovšem necháte poradit. Také přátelé vám zvednou náladu.

 

Býk

V podivných situacích jste se naučila orientovat a poradíte si i tentokrát. Nasadíte přemýšlení, přimícháte emoce a jistým krokem vykročíte k cíli. Partnerova kritika vás neoslabí. V práci sklidíte úspěch a podpoříte kolegy.

 

Blíženci

Omezující zprávy přijdou nečekaně a mohou vás zaskočit. V pracovním vztahu bude co řešit. Úspěch můžete mít v projektech, které povedete sama. Na domácí půdě se budou střídat nálady. Odložte velká očekávání a bude vám fajn.

 

Rak

V domácnosti je co řešit a výrazně se posunete. I když se vám do některých změn nechce, máte dobře našlápnuto. Ke všemu si berte parťáka, samostatná tvorba by mohla drhnout. Děti nechte dělat chyby, jinak se nic nenaučí.

 

Lev

Daří se vám navázat spojení a komunikací všechno zajistit. Budete nacházet slova lépe než kdy jindy. Jen na domácí půdě to nebude úplně fungovat. Tam je potřeba přiložit ruku k dílu. Dejte si záležet, očekávání jsou velká.

 

Panna

Sebe už pochválit umíte, dokážete také své zásluhy vyjmenovat. Ale pro ostatní máte nachystaný hodně kritický postoj. Výměna názorů, neústupnost, umíněnost. V práci si s někým pěkně popovídáte. Společný názor vás posílí.

 

Váhy

Využijete svou náladu a šarm, prosadíte si něco, v co jste sama nedoufala. Až dodatečně si uvědomíte, že se zavazujete k aktivitám, které vás dost zatíží. Zaměstnají vás finance a zvýšené potřeby dětí. Dopřejete sama sobě nějakou radost.

 

Štír

Stále máte hodně naloženo. Na jedné straně plníte staré úkoly, na straně druhé se musíte strefovat do nových forem a objevovat nové cesty. Zvládnete to. Jen se vám bude chtít někdy únavou brečet. Někdo vás moc potěší.

 

Střelec

Rozvážnost od vás nikdo nečeká, proto se nemusíte do ničeho stylizovat. Bavit se budete tam, kde se to nabízí. Také vztek vyjádříte pokaždé, když vás popadne. Málo peněz, málo jistot, jen řečí si budete muset vyslechnout moc.

 

Kozoroh

Pracovně máte nastavené svěží tempo. Na přátele moc času nezbývá. Cítíte, že je potřeba co nejrychleji přestavět některé plány. Práce vás postupně proměňuje. Máte radost, i když zatím netušíte, kam všechny změny vedou.

 

Vodnář

Máte spoustu práce i nápadů. Hlavu plnou myšlenek, které je třeba protřídit. Ale stále vás bude něco rušit. Laťku jste si nastavila vysoko. Navíc se budete snažit vyhovět všem, kdo vás osloví. Potkáte někoho z minulosti.

 

Ryby

Dostanete podporu nebo pomoc z míst, ze kterých to nečekáte. Bude žádoucí upravit nejen své názory, ale i naplánované aktivity. Užijete si chvíle sdílení, možná tajné. Čeká vás pochvala. Nenadálá zpráva pak znovu vše zamíchá

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 44. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: