Horoskop pro každé znamení na 43. týden roku 2021

24.10.2021 09:43

Beran

Domluva s okolím je trochu výzvou. Možná si neuvědomujete vlastní změny postojů a nechápete zmatenost těch kolem. Jako by nevěděli, s čím tedy mají souhlasit. Nedáváte jednoznačná stanoviska. Dopřejte si čas, dozrají.

 

Býk

Daří se vám v přípravách budoucích plánů, potěší vás, když uvidíte podporu z okolí. V těchto dnech se budete věnovat tématům partnera. Posílíte domácí atmosféru pozitivním přístupem. Přijdete s novým nápadem.

 

Blíženci

Partner vás posílí, děti se postarají o nějakou radost. Ztížená bude komunikace. Nepochopíte, jak je možné v této oblasti narážet. Cokoli bude jen na vás, zvládnete to skvěle. Konec víkendu přinese mrzutost do domácnosti.

 

Rak

Plnit stále něčí přání vás trochu unavuje. Konečně si začnete více střežit vlastní zájmy. I když své nálady zcela nezklidníte, šikovnou komunikací získáte nečekané výhody. Budete řešit finance, redukovat svá přání.

 

Lev

Příznivé zprávy vám přijdou naráz z více stran. Užijete si pochvalu i souznění, najdete nová inspirativní témata. Přestože je vše pěkné, vnitřně bojujete s mnoha myšlenkami. Uvolněte se, udělejte si radost dárkem.

 

Panna

Malé novinky v oblasti vztahů a rodiny vás potěší. Také přátelé se postarají o vylepšení nálady. Ovšem dlouhodobé plány zůstávají neujasněné. Čeká vás hodně přemýšlení a nejistoty. Vyplatí se důvěřovat svým instinktům.

 

Váhy

Jsou věci, které děláte ráda a ty, které prostě dělat musíte. V těchto dnech budete hledat rovnováhu. Nahromadila se spousta povinností, které nelze odložit. Neostýchejte se zaměstnat druhé. Rozdejte úkoly.

 

Štír

Posílit schopnost vnímat své úspěchy se vám opravdu nedaří. Setrváváte v poloze snaživce, co chce ukázat světu, že je dobrý. Nemusíte nic dokazovat. Věnujte se partnerovi. Taky si dopřejte rozmazlování. Hledejte radosti.

 

Střelec

Kontakty se vyplatí udržovat. Doceníte stará spojení, dáte do pořádku důležité pracovní záležitosti. Stále zůstanou dny velmi pracovní. Své tajné sny přesouváte na neurčito. Pocítíte potřebu srovnat si myšlenky a postoje.

 

Kozoroh

Cítíte zodpovědnost a pozorujete, co vaše kroky přináší na různých místech. Oblast finanční je v pohodě. Partnera moc neovlivníte, ale společná akce vám nabídne prostor pro sebe. Pozor na zcela zbytečnou výměnu názorů.

 

Vodnář

Nové projekty máte vymyšlené, ale stále nedotažené. Obhajování svého postoje vás vyčerpá, ale současně posune k dalším, inovativním krokům. Na domácí půdě bude úkolů příliš. Nemusíte je udělat, stačí když obhájíte, proč to nejde.

 

Ryby

Děti si vyžádají zvýšenou pozornost, budete pomáhat nebo poučovat. Na náladě vám to nepřidá. Záležitosti denní rutiny se zadrhnou, nic nepůjde samo, něco se pokazí i přes vynaložené úsilí. Ovšem chuť to změnit vám zůstane.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 43. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: