Horoskop pro každé znamení na 41. týden roku 2021

10.10.2021 10:36

Beran

Dobré energie dál proudí kolem vás. Náladu si zkazíte vlastní netrpělivostí. Zaseknete se v menším problému, ale jeho řešení vám přinese osobní benefit. Užijete si úžasné dny a naberete sílu. Připravte se na nutnost otevřeně prezentovat své postoje.

 

Býk

Nové názory a vlastní myšlenkové pochody vás začnou překvapovat. Jako byste žila podle scénáře, který napsal někdo jiný. Dny poznamená vaše náladové jednání. Reakce přátel vás zamrzí, současně také inspirují k neobvyklému kroku.

 

Blíženci

Naplánovala jste si všechny dny do detailu. A hned první kroky vás donutí zapomenout na plán a improvizovat. Pokud se nenecháte změnami znechutit, půjde vše hladce a dostanete se ke svým cílům. Jen jinou cestou, než jste myslela.

 

Rak

V práci se budete snažit udělat vše potřebné. Další vývoj událostí neovlivníte, obrátíte pozornost více k sobě. Vyhledávání nových informací vás pobaví i inspiruje. Menší smutek v rámci blízkých vztahů rychle rozdýcháte.

 

Lev

Produktivita v práci vás těší, žádné vybočení se neděje. Jen vztahy na pracovišti byly ještě nedávno lepší. Ovšem pro vás je důležitější věnovat se osobním záležitostem. Společné aktivity v rámci rodiny budou velmi emotivní.

 

Panna

Investujete hodně energie do splnění očekávání nejen svých, ale i těch, které máte nejblíž. Předvedete obrovské pracovní nasazení. S energií zacházejte promyšleně, ať si udržíte tempo. Menší zklamání vás rozladí, ale situaci zvládnete.

 

Váhy

Kde nemáte kompetence zasáhnout, tam si je prostě vezmete. Budete se vyjadřovat k událostem kolem a popudí vás každý, kdo má jiný názor. Nadšeně vytvoříte nějaký projekt, ale samotná práce a každodenní povinnosti vás unaví.

 

Štír

Bryskní komunikací získáte pro sebe výhody. Rodinné plány se posunou trochu k cíli, spolu s partnerem budete zvažovat pro a proti. Děti vás příjemně překvapí. Ovšem také vás donutí kriticky se podívat na sebe. Potřebují více pozornosti.

 

Střelec

Finanční hladina se rozhoupe, a ne všechny investice budou rozumné. Snažte se více respektovat názory partnera. Domácí pohoda je tentokrát závislá právě na stupni vašeho přizpůsobení se. Posilujte vlastní kondici, druhé nechte dělat věci po svém.

 

Kozoroh

Poklidně změníte taktiku, zcela otevřeně budete prezentovat všechny své požadavky. Okolí bude reagovat různě. Partnerský vztah neposílíte, ale ujasníte si, co chcete a co ne. Budete rozhodná a naléhání na vás platit nebude.

 

Vodnář

Velké plány neprosadíte najednou. Nevzdávejte se, počkejte na správnou chvíli. Čekají vás společenské aktivity, upevníte některé důležité kontakty. Užijete si řadu dílčích úspěchů. Jen domácí prostředí bude náročnější. Zvládnete zachovat harmonii.

 

Ryby

 

Známosti a přátelé ukážou svoji sílu. Budete volit, vybírat, mnoho zájmů vás přivede do situace, kdy se něčeho musíte vzdát. S přehledem si vytvoříte prostor pro realizaci naplánovaných činností. Změny vám prospějí, jen musíte pro ně získat partnera.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 41. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: