Horoskop pro každé znamení na 39. týden roku 2022 od 26.9. do 2.10.2022

25.09.2022 11:18

Beran

Ambice pokračovat v tempu zůstane nenaplněná. Vaše snížená schopnost domluvit se přinese zádrhele. Světlem těchto dnů jsou partnerské aktivity. Soustřeďte se na to, po čem touží vaše srdce. Dohadování a kritiku nakonec zvládnete.

 

Býk

Zahajujete týden s mrzutou náladou a jen těžko se budete tohoto stavu zbavovat. Leda byste začali hned. Vědomě si plánujte vždy jen krok dopředu. A vyhraďte si čas jen pro sebe. Zasloužíte si rozvíjet, co vás baví.

 

Blíženci

Rychle si doplňte plány na tento týden. Šance na úspěšné konce je velká, využijte své možnosti. Pokud vás láká tvůrčí aktivita, neváhejte. Přinese vám radost, s nadšením budete pak rozvíjet své dovednosti. Strach ze změn mít nemusíte.

 

Rak

Rozdělovat energii mezi práci a domov nebude jednoduché. Ovšem když uberete z ambiciózních plánů, užijete si všechno, co se vám podaří udělat. Na domácí půdě je potenciál radosti veliký. Jistá je i podpora partnera.

 

Lev

Ve snaze organizovat děj kolem sebe vznikne zádrhel a všechno dopadne jinak, než jste zamýšleli. Uberte ze své houževnatosti. Přátelská spojení přinesou úspěch, užijete si blízkost a porozumění. Partnerská spolupráce se prohloubí.

 

Panna

Změny a nová fakta se snažíte zapojit do běžných aktivit. Ne všechno půjde hladce. Ale svým odhodláním se vám podaří uhladit vše, co by mohlo být překážkou. Ve finále vás čeká únava a oprávněná hrdost.

 

Váhy

Co jste začali, je potřeba nyní dotáhnout. Náboj a odhodlání rozhodně neslábne. Aktivní dny pokračují, budete si vybírat z mnoha možností. Není ale potřeba přemýšlet, zábavu a potěšení najdete všude. S nečekanou překážkou si poradíte.

 

Štír

Výkyvy nálad s partnerem vás mohou znepokojit. Společné rozhodování, co se v domácnosti změní a co ne, vám dá zabrat. Celkově ale bude váš týden příjemný a úspěšný. Zajiskříte na více místech, splní se vám nějaké přání.

 

Střelec

Zformulujete do slov, co byste rádi změnili. Ne, že by to pomohlo ve vztazích, ale jasno ve vlastní hlavě bude pro vás úlevou. Pustíte se do něčeho většího a přestanete se zabývat marnostmi. Uvědomíte si smysl svého konání.

 

Kozoroh

Přichází důvod k oslavě, možná pocit vítězství, ale vy jásat nebudete. Opět vás brzdí vlastní ambice mít v pořádku úplně všechno. Nové kontakty vás inspirují, rozšíří se vaše pole k přemýšlení. Ucítíte potřebu změn, ale i nutnou opatrnost.

 

Vodnář

Konečně úleva. Ne, že by se nic nedělo. Ale daří se vám rozplétat vše, co bylo na první pohled neřešitelné. Uděláte několik dobrých rozhodnutí a dáte najevo, kde nebudete ze svých nároků slevovat. I když víte, že změny nejsou konečné.

 

Ryby

Zrealizujete velký plán, můžete být spokojení s tím, jak věci fungují. Ale nebudete. Přemýšlíte nad tím, co bude jinak. Zbavit se strachů není jednoduché. Dovolte si uvolnění, dopřejte si něco, po čem toužíte delší dobu.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 39. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: