Horoskop pro každé znamení na 35. týden roku 2022 od 29.8. do 4.9.2022

28.08.2022 10:37

Beran

Jestli nejste v dobré kondici, stále platí potřeba odpočinku. Domluva s partnerem bude náročnější. Podaří se vám prosadit aktivity, které sami preferujete. Čeká vás týden nejrůznějších emocí, střídavě úžas, překvapení a nespokojenost.

 

Býk

Chystáte důležité kroky a dolehne na vás tíha zodpovědnosti. Některé změny následně zcela zavrhnete. Dny budou nečekaně nabité činnostmi, které ovlivní vaši náladu. Při všech starostech, které řešíte, vás čeká i velká radost.

 

Blíženci

Máte před sebou podivnou směs úkolů a také nechuť pustit se do nich. Něco rozdělíte, něco uděláte sami, ale pocit spokojenosti se nedostaví. Potěší vás děti. Od přátel dostanete pozitivní impulz, pustíte se odhodlaněji do plnění svých snů.

 

Rak

Pokuste se potlačit potřebu všechno si hned vyjasnit. Neklid je ve vás. Napětí a výměna názorů vás unaví a neposune. Naštěstí máte své tajné aktivity nebo místa, kde nacházíte harmonii. Chystají se změny v oblasti přátel.

 

Lev

S partnerem řešíte mnoho provozních záležitostí, ale je čas naplánovat si výlet. Užijete si cestování nebo návštěvu. Příjemné setkání v kruhu přátel vás přivede na nové myšlenky. Pracovně nejspíš dostanete naloženo.

 

Panna

Jestli jste někde kráčeli po tenkém ledě, teď konečně začínáte cítit pevnější půdu pod nohama. Jako byste dostali nový manuál, začnete jednat razantněji ve více oblastech života. A nepůjde všechno hned, ale vy si uvědomíte svůj posun.

 

Váhy

Neobvykle uzavřeni si necháváte své myšlenky pro sebe. Ať už jde o vztahy nebo zájmové aktivity, cítíte, že je potřeba se zastavit a popřemýšlet. Získáte zajímavou informaci. Věnujte se každodenním činnostem, nic nezveličujte.

 

Štír

Máte plnou hlavu plánů a myšlenek. Urovnat si je do kategorií bude celkem vyčerpávající. Uděláte něco významné pro sebe, ale pochvalu si zatím udělit nezvládnete. Můžete využít intuici pro dobrou investici.

 

Střelec

Sejde se vám více nabídek. Přátelské posezení nebo společenská událost pro vás bude vytržením ze zajetého komfortu. Přivítáte to, ale vždy najdete něco, co vás obtěžuje. Zkuste tím nezatížit své okolí. Hledejte ztracený optimismus.

 

Kozoroh

Čeká vás šňůra nejrůznějších událostí a kroků. Mnohé budou otravné, všechny si vyžádají hodně času. Dobré je, že nebudete muset přemýšlet. Budete souvisle vedení tím, co se právě odehrává. V práci si užijete příjemný rozhovor.

 

Vodnář

Snažíte se plnit úkoly vám svěřené i ty, které jste si naložili sami. Pochvalu nečekejte, výkon je považovaný za samozřejmý. Ve svém okolí najdete velký důvod k radosti, nejspíš i inspiraci pro objevování nových aktivit.

 

Ryby

Zbylo vám hodně restů a snažíte se je nějak odstraňovat. Celkem nezvyklý bude chaos v plánování. Pozor, chystáte se slíbit věci nesplnitelné. Zklidněte, zpomalte. Co nezvládnete, to uděláte za týden. Soustřeďte se vždy jen na jeden úkol.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 35. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: