Horoskop pro každé znamení na 35. týden roku 2021 od 30.8 do 5.9.2021

29.08.2021 11:29

Beran

Rozhoupané pocity trvají. Chvíli se zdá, že si můžete zpívat, hned na to byste se raději neviděla. O nic zásadního snad nepůjde. Jen čekáte, kdy bude zase dobře. Možná bude lepší přizpůsobit se situaci a najít si nové radosti.

 

Býk

Máte na seznamu mnoho povinností, které je potřeba zařídit. Budete dobíhat staré sliby, někdo vás požádá o laskavost. Postaráte se skvěle o rodinu, ale čas pro sebe budete hledat velmi pracně. Zábavu čekejte až v dalším týdnu.

Blíženci

Strategie otevřeného útoku na cíl přinese ovoce. Podaří se vám realizovat většinu naplánovaných aktivit. Potřebné dohody si vyžádají nadmíru energie. Ale dáte to. Reorganizace na domácí půdě tak úspěšná nebude.

 

Rak

Prezentace vlastních očekávání vám potíže nedělá. Umíte to. Ovšem tentokrát se musíte důsledně držet svého cíle. Uhýbací manévry by vás dovedly na slepou kolej. Kolem budou proudit protichůdné energie a vy musíte hledat rovnováhu.

 

Lev

Spousta přemýšlení si vyžádá chvíle v ústraní. Nejenže chystáte vlastní projekty, ale stanete se součástí projektu někoho jiného. Ať už nabídnete pomoc finanční nebo jinou, zaplaví vás příjemný pocit vlastní potřebnosti. Vychutnejte si ho.

 

Panna

Konečně se můžete věnovat práci, kterou jste nově před časem začala. U přátel najdete rady a inspiraci, sama pak rozhodnete zásadní změny ve směřování. Komunikace s partnerem bude nejasná. Uvědomíte si svou touhu po jednoduchosti.

 

Váhy

Pracovní aktivity vás plně zaměstnají. Ne všechno bude vycházet, jak jste si přála. Podaří se vám překlenout nějaký problém. Pracovní vztahy projdou zatěžkávací zkouškou. Na přátele a zábavu vám zůstane jen málo času.

 

Štír

Dostanete se do situace, kdy bude potřeba dělat rozhodnutí. Správná volba je tam, kde počítáte s výhodami pro sebe. Nezískáte více volnosti. Podstatné pro vás je nadšení pro to, co děláte. Zádrhel v komunikaci rychle vyřešíte.

 

Střelec

Velká očekávání vám posouvají laťku hodnocení. Lidé kolem vás nemají šanci na klid. Zaměstnáte sebe i je, budete všechny motivovat k vyšší aktivitě. Potkáte zajímavé lidi, pocítíte rozporuplné postoje. Zapřemýšlíte o změnách.

Kozoroh

Práce si vyžádá hodně pozornosti. Naruší to partnerskou komunikaci i společné plány. Velké projekty a jejich financování bude mít překážky. Usměje se na vás štěstí, začnete rozvíjet dávnější sny. Oprášíte staré kontakty, najdete novou motivaci.

 

 

Vodnář

Naložila jste si trochu víc, než se dá stihnout. Štěstí je na vaší straně, ale i tak budete čelit problému v komunikaci. Naléhání partnera a potřeby rodiny vás donutí změnit program. Pocit omezení vykompenzujte sportem.

 

Ryby

Některé plány byly nerealizovatelné, rozčarování vždy trochu bolí. Podporu nenajdete ve svém okolí, ale v sobě. Dělejte, co vás baví. Spokojenost s sebou přinese nové nápady. Budete se učit respektovat své hranice a držet vyvážené tempo.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 35. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: