Horoskop pro každé znamení na 34. týden roku 2022od 22.8. di 28.8.2022

21.08.2022 10:16

Beran

Pracovně úspěšný týden si vyžádá pozornost v oblastech pro vás neobvyklých. Budete přehodnocovat svá finanční rozhodnutí, upravovat návyky v rodině. Zvýšená zátěž může způsobit svalovou únavu. Dopřejte si odpočinek.

 

Býk

Domácí harmonogram nebude vycházet podle plánů. Ale náladu vám to nezkazí, něco vám totiž vyjde mnohem lépe, než jste si dokázali představit. Odliv financí vás může trochu polekat, ale poradíte si.

 

Blíženci

Vychutnáte si lidi a aktivity, které milujete. Trocha podrážděnosti se může objevit směrem k činnostem, které souvisí s domácností. Dýchejte zhluboka. V rámci profese čekejte klidnou plavbu, někdo vás může okouzlit.

 

Rak

Partnerské napětí se rozpustí a společné prožitky vás naplní spokojeností. Přestanete sledovat, kdo říká nebo dělá věci správněji. Vlna příjemné atmosféry vám pomůže uvolnit se. Nezadané čeká překvapení.

 

Lev

Toužíte po harmonii a laskavosti, ale nedostává se vám tam, kde ji očekáváte. Nevzdávejte to. V oblasti práce se posunete výrazně dopředu. Problémy, které jste řešili, zmizí a před vámi se otevře řada možností, jak nově postupovat.

 

Panna

Jste připravení užít si svou energii, ale v rozletu vám brání pracovní povinnosti. Zvládnete bravurně všechno. Jen nesmíte trvat na detailech. Vztahové přetahovánky si užijete taky. Něco získáte, něco si přizpůsobíte sami.

 

Váhy

Všechno, co jste naplánovali, vám bude vycházet. Přes některé podivnosti a zmatené informace se budete nakonec těšit z dobrých výsledků. Potřeby rodiny se budou křížit se zájmy profesními, ale zvládnete najít kompromis.

 

Štír

Velká podpora nebo inspirace ze strany šikovných přátel vám udělá radost. Zviditelní se vaše dlouhodobé úsilí. Starosti kolem dětí vyřešíte jakoby kouzlem. Ovšem domácnost si vyžádá hodně energie i času.

 

Střelec

Energický partner vás bude postrkovat dopředu. Některou činnost vám doslova vnutí. Můžete se mu postavit, ale v rámci touhy po harmonii to neuděláte. Takto se přizpůsobíte většině událostí, které se v těchto dnech objeví.

 

Kozoroh

I když jste náladoví a někdy možná i vybuchnete, zdá se, že hlavní projekt vám pěkně vychází. Na domácí půdě také harmonie, a tak jediné, co vás tíží, je směr nebo výše investicí. Důvěřujte si, vymyslíte to skvěle.

 

Vodnář

Napětí z různých energií kolem dostává konkrétní tvary a věci se ukazují lepší, než jste si troufali přát. Šťastná hvězda se může týkat investic nebo podnikání. Ve vztahu budete pracně hledat shodu a tížit vás mohou i povinnosti kolem potomků.

 

Ryby

Radost najdete v rámci aktivit v kolektivu přátel. Prvotní pocity nejistoty se rozpustí velmi rychle. Na úrovni vztahů budete nadále hledat společnou řeč, budete se učit větší toleranci. Domácnost chce hodně práce, ale dáte to.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 34. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: