Horoskop pro každé znamení na 33. týden roku 2022 od 15.8. do 21.8.2022

14.08.2022 11:04

Beran

Příjemné zážitky vám rozsvítí několik následujících dnů. Můžete nemyslet na potíže, které řešíte. V práci pozor na neúplné nebo pomýlené informace. Energii načerpáte ve společnosti dětí. Uvolnění vám pomůže najít důležité odpovědi.

 

Býk

Pocit křivdy umíte vysvětlit, ale potřebu ho kompenzovat už ne. Můžete se projevovat dost razantně. Vaše naléhavost odradí okolí cokoli s vámi probírat. Uděláte si radost. Vylepšení domácího prostředí vám zvedne náladu.

 

Blíženci

Uděláte několik zamýšlených kroků. Někde se obětujete, přizpůsobíte. Očekávat stejné jednání z druhé strany vám ovšem přinese zklamání. Radost si užijete v rámci rodiny. Osvěžíte vztahy, zkrášlíte domácí prostředí.

 

Rak

Peníze řešíte stále, ale konečně máte jasno co a jak. Šťastná událost změní situaci, budete měnit plány. Překvapí vás někdo z přátel, způsobí nepříjemnosti. U partnera najdete shodu, i když emotivnímu rozhovoru se nevyhnete.

 

Lev

Šťastná hvězda se rozsvítila a vy se cítíte lépe. I když je stále co řešit, teď se vám plní nějaké přání. Lidé budou vstřícní a cokoli si zamanete, to docílíte. Někoho v okolí výrazně ovlivníte. Investice zvažujte velmi opatrně.

 

Panna

Organizační talent využijete v plné míře. Nedorozumění hrozí jen s partnerem. Nezabývejte se tím, co nejde. Je čas vychutnávat místa a lidi, kteří vám přináší radost. Děti výrazně odčerpají vaši energii i finance.

 

Váhy

Čeká vás zvládnutí hromady úkolů. Nelekejte se, poradíte si i těmi nejsložitějšími. Nepříjemné věci s grácií vykomunikujete. Posílíte si sebevědomí i chuť řešit další oříšky. Pochvalu dostanete doma i v práci.

 

Štír

Práce si vyžaduje spoustu soustředění. Kromě hromady úkolů vás čeká i velká radost. Rodinné starosti delegujete na druhé, ale z myšlenek je nevymažete. Podpora partnera se bude střídat s výměnami názorů. Časté přeháňky emocí.

 

Střelec

Máte před sebou laskavější dny, než ty minulé. Pozor jen, ať si je nezačerníte sami. Kritika a podceňování sebe vás nikam neposune. Soustřeďte se na každodenní rutinu, která vám dává pocit, že svět se nemění.

 

Kozoroh

Rodině předvedete, kdo to u vás řídí. Pokusíte se sdílet své starosti a společně si prožijete i neplánovanou novinu. Sklon zatajovat fakta se vám v těchto dnech malinko vymstí. Upřímní máte být i sami k sobě.

 

Vodnář

Připravte se na střídavé emoce v okolí, na potřebu trpělivosti a tolerance. Děje se více věcí naráz a rozdělit se nemůžete. Nasadíte neutrální obličej a začnete řešit jednu věc za druhou. Na konci budete překvapení vlastní dovedností.

 

Ryby

Staré kontakty o sobě dají vědět. Překonejte nechuť komunikovat. Dostane se vám inspirace pro budoucí aktivity. Nový prostor k seberealizaci. Vnitřní neklid zvládnete v těchto dnech vybalancovat. Je čas přehodnotit staré sliby.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 33. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: