Horoskop pro každé znamení na 32. týden roku 2022 od 8.8 do 14.8.2022

07.08.2022 10:30

Beran

Nápady se najednou nedostavují a dobré záměry dopadají jinak, než očekáváte. Je těžké se komukoli zavděčit. Budete řešit finance nebo způsob prezentace své práce. Přátelé nebudou nablízku, musíte si poradit sami.

 

Býk

Omezení a domácí povinnosti vám zkomplikují to, co jste plánovali. I tak dokážete ze situace vytěžit pro sebe. Potěší vás nečekané překvapení. Domácí napětí postupně roztaje. Na nic nespěchejte, dopřejte si klid.

 

Blíženci

Komunikační kotrmelce vám dělají starost a začnete přemýšlet, kde ve spojení vznikají ta nedorozumění. Finanční závazky se pohnou pozitivním směrem a vám se uleví. V oblasti profese se objeví zajímavé možnosti.

 

Rak

V těchto dnech půjde všechno trochu zrychleně. Bude potřeba hledat řešení a rozhodovat. Narážet můžete vždy na mantinely finanční. Spolupráce s partnerem vás povede jistě, oceníte jeho pomoc. Dostanete dar.

 

Lev

Přestože jste očekávali hladké dny, nepřichází. V práci a v partnerství se vytvořilo nejasno, kterému nerozumíte. A můžete mít pocit, že vaše snaha dát ze sebe to nejlepší je totálně nepochopená. Naštěstí je na blízku někdo, o koho se můžete opřít.

 

Panna

Plány a odhodlání je naplnit vám nechybí. Snad by vám to i vyšlo, kdyby se do cesty nestavěly stále nové překážky. Pracovně tedy náročné dny, ovšem v oblasti tvorby nebo budování životní filozofie máte zelenou. Zkusíte něco nové.

 

Váhy

Rodina a domácnost si vyžádají zvýšenou pozornost. Proměny zrealizujete ke své spokojenosti. Každodenní práce bude také klapat nadmíru dobře. No a starosti, jak to půjde s financemi v budoucnosti, teď nevyřešíte.

 

Štír

Těžká domluva s nadřízenými i náročné výzvy v rámci domácího uspořádání. Máte pocit, že byste si zasloužili více prostoru pro sebe. V těchto dnech ho najdete snad jen v autě. Udělejte si malý výlet. Všechno ostatní bude vyčerpávající.

 

Střelec

Vaše snaha být konstruktivní se míjí účinkem. Úkoly se neposouvají do finále, odkrýváte další podružné povinnosti, které bude potřeba udělat. Chtít všem vyhovět se nevyplácí. Musíte udělat razantní rozhodnutí a jednat.

 

Kozoroh

Intuice vede vaše kroky a můžete se spolehnout, že jednáte správně. V partnerství nemusí jít vše hladce, rozhodně ale není nutné podřídit se. Prožijete si příjemný rozhovor i spontánní radost. Finanční starosti teď vnímáte jako součást bytí.

 

Vodnář

Opakující se témata na domácí půdě vás už vyčerpávají. I když máte svá místa, kde dobíjíte baterky, hodil by se delší odpočinek. Jisté pochopení nebo docenění najdete na pracovišti. Možná je čas naplánovat společenskou akci.

 

Ryby

Pohybujete se mezi dvěma póly pocitů a vůbec nevíte, kde vznikají. Kdykoli se budete cítit ztracení, nádech – výdech a soustředění na přítomný okamžik vás ukotví. Nepřehlédněte kouzlo, které vám poskytuje tvůrčí práce.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 32. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: