Horoskop pro každé znamení na 32. týden roku 2021 od 9.8 do 15.8.2021

08.08.2021 10:37

Beran

Konec nejasností, napětí mizí. Začnete vnímat pevnou půdu pod nohama. Ve vztazích vás čekají příjemné chvíle. Víkend může být poněkud překvapivý, ale nic, co byste nevydýchala. Pozor, ať neskočíte na nějaké lákadlo.

 

Býk

Tématem je rodina a děti. Daří se vám celkem s úspěchem zvládat rozmary svých milovaných. Některým požadavkům byste se mohla postavit, ale zachováte klid. Získáte prostor pro sebe, posílíte zdraví. Překvapí vás partner.

 

Blíženci

Podivné novinky vyprchají, je čas se nadechnout a udělat výrazný krok vpřed. Doma všechny a všechno rychle srovnáte a zaměříte se na činnosti, které vás baví. Užijete si je naplno. V práci čekejte menší nedorozumění.

 

Rak

Utratíte více, než jste plánovala. Okolí si vyžádá zvýšenou pozornost, v dobré víře uděláte vše, o co vás požádají. Doma dobijete baterky. Něco zkrášlíte nebo doplníte, uděláte si radost. Zábava nevyjde úplně tak, jak jste ji naplánovala.

 

Lev

Dobře míněné promluvy se nesetkají s pochopením. Potřeba dokázat si vlastní pravdu může vyznít trochu sebestředně. Doma čekejte vyčerpávající práci. V širším okolí ovšem najdete vstřícnost i potvrzení vlastní hodnoty.

 

Panna

Máte před sebou perný týden. Vaše výhoda je, že jste se stihla připravit. Chaotická zadání vás nespletou, všechno si sama utřídíte podle důležitosti. Výhodně zabezpečíte sebe i blízké, nově upravíte některá pravidla.

 

Váhy

Tváříte se přátelsky, vysíláte úsměvy, ale ve skrytu duše už máte nastavené změny. Hodně věcí chcete dělat jinak. A bude se vám dařit. Jen ve financích se může objevit zádrhel. Budete cítit pochybnosti, ale i sílu prosadit své.

 

Štír

Máte plnou hlavu pracovních otázek, ale zabývat se musíte jinými plány. Očekává se od vás řešení záležitostí, do kterých se nikomu nechce. Zadání nemáte úplně jasně nastavené, pečlivě kontrolujte všechny vstupní informace

 

Střelec

Vyhledávání nových informací vás zaujme, ale vytvoří vám zmatek v hlavě. V práci uděláte, jen co musíte. Vzpruhu najdete v zajímavých lidech a hovorech. Inspirují vás nejen pracovně ale i v osobním nastavení. Potřebujete čas na přemýšlení.

 

Kozoroh

Snaha vyřešit všechny finanční závazky vás přiměje přehodnotit své postoje. Pracovně najdete pevné body, kterých se budete držet. Své hlavní činnosti značně vylepšíte. Někdo z přátel vás silně překvapí. Neberte si nic osobně.

 

Vodnář

Zvládnete náročnější partnerské promluvy i plány, jak naložit s penězi. Kontrolujte si důsledně informace, než cokoli podepíšete. Získáte nové zkušenosti, které se vám později hodí. Pracovní novinky budou jako hlavolam.

 

Ryby

Každodennost vás stále překvapuje, musíte přizpůsobovat zažité rituály. I když s partnerem teď nejste vyladění na stejnou notu, v mnoha věcech najdete shodu. Větší investice mají šanci na úspěch. Změny budou pěkné a trvalé.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 32. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: